SEKTÖREL › Chery OMODA 5, Mayıs'ta ikinciliği kaptı

Chery OMODA 5, Mayıs'ta ikinciliği kaptı

26 Haziran 2023 / 21:01 Chery'nin OMODA 5 modeli Mayıs ayında Türkiye'nin en çok satan ikinci kompakt SUV modeli oldu

Chery OMODA 5, Mayıs'ta ikinciliği kaptı

Chery, Avrupa için geliştirdiği OMODA 5 modeliyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Üç farklı SUV modeliyle Türkiye pazarına giriş yapan Chery'nin ükemizde en çok satılan modeli olan OMODA 5, Mayıs ayındaki satış verilerine göre 1.349 adetlik satış rakamıyla kompakt SUV (SUV-C) segmentinde ikinci sırada yer aldı.

Türkiye pazarının yeni oyuncularından olan Chery OMODA 5, coupe tarzı Cross-SUV tasarımı ve donanım özellikleriyle öne çıkıyor. Gençler için geliştirilip üretilen OMODA 5, “Art In Motion” tasarım konsepti ve “Cross Future” sloganı altında gelenekleri yıkan bir forma sahip. OMODA 5, ayrıca gövde rengi seçeneklerinde de yeni neslin görsel zevkine uygun ve moda akımına yön veren çeşitliliğe sahip.

Eğimli tavan çizgisine sahip sportif bir Cross-SUV olarak dikkat çeken OMODA 5, havada süzülüyor gibi görünen tavanı, çift katmanlı sportif arka tasarımı ve çift renkli jantlarıyla sportif bir his uyandırıyor. Güçlü ve verimli 1.6 TGDI motorla donatılmış olan OMODA 5, pürüzsüz ve verimli güç-aktarımı için 7-ileri çift kavramalı otomatik şanzımana sahip. 

Chery Foto Galeri Tüm Chery Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR