SEKTÖREL › SWM'nin 7 kişilik SUV modeli Türkiye'de

SWM'nin 7 kişilik SUV modeli Türkiye'de

12 Haziran 2024 / 16:44 SWM Motors 7 kişilik büyük SUV modeli G05 PRO’yu Türkiye’de satışa sundu

SWM'nin 7 kişilik SUV modeli Türkiye'de

Türkiye pazarına kısa bir süre önce giriş yapan SWM Motors, Türkiye’deki ürün yelpazesini yeni D-SUV modeli G05 PRO ile genişletiyor. SWM’nin Türkiye’deki 4’üncü SUV modeli olan yeni araç, sunduğu 7 kişilik oturma düzeni, gelişmiş donanım seçenekleri ve DCT şanzımanlı Premium isimli yüksek donanımlı versiyonu ve 1.495.000 TL’lik iddialı fiyatıyla öne çıkıyor. SWM G05 PRO, verimli 1.5 litrelik motora ve 7 kişiye kadar oturma kapasitesi sunan fonksiyonel bir iç mekana sahip. 1920 litreye varan bagaj hacmi, 11 farklı koltuk kombinasyonu ve katlanabilir üçüncü sıra koltuklar sunan G05 PRO, kalabalık ve uzun seyahatlerden iş gezilerine kadar tüm yolculukları keyifli hale getirmek için donatılmış.

Avrupa’da satışa sunulduğu ilk ülkelerden biri Türkiye olan yeni SWM G05 PRO, kullanımı kolay ve sezgisel 12” bilgi-eğlence sistemi ile Apple CarPlay ve Android Auto gibi gelişmiş bilgi-eğlence sistemlerini destekleyerek çağın multimedya işlevlerini yerine getirebiliyor. 1 m2 boyutunda panoramik açılır tavana sahip olan G05 PRO, sürücü ve yolcular için ferah bir seyahat ayrıcalığı tanıyor.

2c90e23595e5c9eeecf8365896687e90_0.jpg

Ayrıca SWM, SUV model ailesini Türkiye’ye özel uzatılmış 5 yıl veya 150 bin kilometre garantiyle satışa sunuyor. Yeni vergi düzenlemesi ile ilgili görüşlerini açıklayan SWM Türkiye Ticari Operasyonlar Direktörü Burak Azmanoğlu; “SWM olarak Türkiye'de kurduğumuz güçlü bayi ağı ile satış ve satış sonrası dahil tüm operasyonlarımızı sürekli geliştiriyoruz. Açıklanan yeni yönetmelik zorlayıcı ancak karara saygı duyuyoruz. Türkiye için planlarımız uzun vadeli ve mevcut durumun süreci hızlandıracağını düşünüyoruz. Bu nedenle Avrupa ve Türkiye'de üretim projemizi değerlendirmeye ve planlamaya başladık, yatırım ve yerelleşme fırsatlarını ısrarla gelecek planlamalarımızın merkezinde tutuyoruz. SWM olarak buradayız ve hız kesmiyoruz, ne olursa olsun bize inanan müşterilerimizi ve bayilerimizi önceliklendirmeye ve onları korumaya devam edeceğiz” dedi. 

SWM Foto Galeri Tüm SWM Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR