
2014 Octavia'larda yeni donanım ve motor seçeneği...
01 Şubat 2014 / 17:08 Skoda, 2014 model Octavia'larda yeni bir donanım ve motor seçeneği sunuyor

Skoda Octavia, 2014 model yılına özel yeniliklerle birlikte Türkiye pazarında satışa sunuldu. Octavia’da yenilikler model yılıyla kalmazken, modele yeni bir donanım seviyesi ve motor seçeneği eklendi.
2014 model yılı ile Octavia, farklı müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla mevcut Ambition ve Elegance donanım paketlerine Optimal seçeneği de eklendi. Yeni Optimal paketi seçeneğinde standart 16 inç alaşım jantlar ve ön sis farlarının yanında iç mekanda 3 kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, Bolero HMI multimedia sistemi ve sesle kontrol özellikli bluetooth gibi detaylar yer alıyor. Bu pakette ayrıca optik mesafe göstergeli arka park sensörü de mevcut.
Yeni Optimal donanım seviyesinin yanında halihazırda bulunan Elegance donanım seviyesi de, 2014 model yılında daha da zenginleştirildi. Bu donanım paketinde artık daha sportif bir görünüme sahip 3 kollu deri direksiyon simidi ve bluetooth ile birlikte sunuluyor.
Yeni yıl ile birlikte Octavia'larda “Green Tec” teknolojisine sahip 105 bg gücündeki 1.2 litrelik TSI benzinli motor seçeneği ile birlikte opsiyonel olarak 7 ileri DSG şanzıman ile satın alınabilecek. Bu birliktelik ile otomobil, ortalama 5 l/100km yakıt tüketimine sahip oluyor. 2014 model Octavia'lar, 51.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.
-
Yeni Chery TIGGO7'de 4x4 seçeneği
Chery, yenilenen TIGGO7’yi Türkiye’de 4x2 ve ilk kez sunulan 4x4 seçenekleriyle satışa çıkardı
-
Yeni Mercedes GLB soğuk hava testlerinde
Mercedes-Benz, dünya prömiyeri öncesi yeni GLB’nin-40 derecedeki iklim tüneli testlerini paylaştı
-
Peugeot Polygon Concept tanıtıldı
Geleceğin sürüş deneyimine odaklanan konsept, Hypersquare direksiyon sistemiyle öne çıkıyor
-
İngiltere’nin en çok satan Çinli modeli!
Omoda & Jaecoo, 4.956 adetlik satışla İngiltere’nin en çok tercih edilen Çinli'si olurken, Jaecoo 7 de ayın en çok satan Çinli modeli oldu
-
Hyundai, Rixos Sailing Cup’a ana sponsor oldu
Marka, Göcek’te düzenlenen Rixos Sailing Cup’a ana sponsor olarak katıldı ve elektrikli araç gamını etkinlik boyunca deneyime açtı
-
Yeni BMW iX3 tek şarjla 1.000 kilometreyi aştı
Tek şarjla 1.007,7 kilometre yol kat eden iX3, resmi menzil tahminlerini aşmayı başardı
-
Elektrikli Cayenne gün ışığına çıktı
113 kWh bataryalı Cayenne Electric, teknolojisi ve çarpıcı performansıyla göz dolduruyor
-
Hyundai'den çarpıcı bir off-road konsepti
Hyundai’nin kompakt off-road konsepti CRATER, AutoMobility LA 2025'te tanıtıldı
-
Chery TIGGO8 Türkiye’de satışa sunuldu
7 koltuklu yeni TIGGO8, yenilenen tasarımı ve gelişmiş güvenlik donanımlarıyla Türkiye'de...























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS