YENİ MODELLER › 2014 Octavia'larda yeni donanım ve motor seçeneği...

2014 Octavia'larda yeni donanım ve motor seçeneği...

01 Şubat 2014 / 17:08 Skoda, 2014 model Octavia'larda yeni bir donanım ve motor seçeneği sunuyor

2014 Octavia'larda yeni donanım ve motor seçeneği...

Skoda Octavia, 2014 model yılına özel yeniliklerle birlikte Türkiye pazarında satışa sunuldu. Octavia’da yenilikler model yılıyla kalmazken, modele yeni bir donanım seviyesi ve motor seçeneği eklendi.

2014 model yılı ile Octavia, farklı müşteri beklentilerini karşılamak amacıyla mevcut Ambition ve Elegance donanım paketlerine Optimal seçeneği de eklendi. Yeni Optimal paketi seçeneğinde standart 16 inç alaşım jantlar ve ön sis farlarının yanında iç mekanda 3 kollu çok fonksiyonlu deri direksiyon simidi, Bolero HMI multimedia sistemi ve sesle kontrol özellikli bluetooth gibi detaylar yer alıyor. Bu pakette ayrıca optik mesafe göstergeli arka park sensörü de mevcut.

Yeni Optimal donanım seviyesinin yanında halihazırda bulunan Elegance donanım seviyesi de, 2014 model yılında daha da zenginleştirildi. Bu donanım paketinde artık daha sportif bir görünüme sahip 3 kollu deri direksiyon simidi ve bluetooth ile birlikte sunuluyor.

Yeni yıl ile birlikte Octavia'larda “Green Tec” teknolojisine sahip 105 bg gücündeki 1.2 litrelik TSI benzinli motor seçeneği ile birlikte opsiyonel olarak 7 ileri DSG şanzıman ile satın alınabilecek. Bu birliktelik ile otomobil, ortalama 5 l/100km yakıt tüketimine sahip oluyor. 2014 model Octavia'lar, 51.900 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuldu.

ÇOK OKUNANLAR