SEKTÖREL › 258 bg gücündeki Amarok Türkiye'de...

258 bg gücündeki Amarok Türkiye'de...

16 Eylül 2018 / 21:42 Volkswagen Amarok'un en güçlü versiyonu 331.450 TL'lik fiyatla satışa sunuldu...

258 bg gücündeki Amarok Türkiye'de...

Volkswagen Ticari Araç’ın pick-up model ailesinin en güçlüsü Amarok Aventura 3.0 litre V6 TDI, 258 bg'lik yeni versiyonu ile satışa sunuldu. Bir önceki versiyonundan 34 bg daha fazla güce sahip olan Amarok Aventura’da, Canyon ve Highline donanım seviyelerinde opsiyonel olarak sunulan yeni “Titanblack” tavan kaplaması da standart.

Amarok Aventura'nun 3.0 litre turbo dizel V6 motoru, 258 bg güç üretirken 580 Nm tork sağlıyor. 4MOTION sürekli 4 çeker sistemine sahip otomatik şanzıman, Amarok Aventura’da standart olarak sunuluyor. Otomobilin 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi 8.4 lt/100 km olarak veriliyor.

Amarok Aventura’nın iç tasarımında kullanılan özel "Nappa" deri koltuklar ve kaplamalar iç mekanın görüntüsüne şıklık katıyor. 14 yöne ayarlı elektrikli sürücü ve ön yolcu koltuğunda aynı zamanda ısıtma özelliği de bulunuyor. Alman sağlık merkezi AGR tarafından sertifikalı olan ön koltuklar, ergonomisiyle sağlıklı oturuş sağlıyor. Amarok Aventura’da ısıtmalı ön cam yıkama fıskiyeleri, renkli yol bilgisayarı, direksiyon kenarlarında vites kumandası, paslanmaz çelik gaz/fren pedalı gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR