YENİ MODELLER › 3 silindirli C-Elysée'ye otomatik vites seçeneği...

3 silindirli C-Elysée'ye otomatik vites seçeneği...

18 Aralık 2013 / 12:02 Citroen, C-Elysée modelinin üç silindirli 1.2 VTi benzinli versiyonda BMP otomatik şanzımanı opsiyonel olarak sunuyor

3 silindirli C-Elysée'ye otomatik vites seçeneği...

Citroen C-Elysée yeni nesil 1.2 VTi PureTech benzinli motoru ile dizel motorlarla yarışabilecek kadar düşük yakıt tüketim değerleri sunuyor. Uygun fiyatı ve dayanıklılığıyla sokaklarda sıkça gördüğümüz bu otomobil artık opsiyonel olarak BMP 5 ileri otomatikleştirilmiş manuel şanzıman ile birlikte sunuluyor. C-Elysée'nin bu şanzımanı, ekonomik sürüş ve özellikle yoğun şehir içi kullanımda konforlu  bir sedan otomobil arayan otomobilseverler için oldukça ideal bir seçenekmiş gibi görünüyor. 

Şehir dışı kullanımda 4.3 l/100km, şehiriçinde 6,4 l/100km, ortalama olarak ise 5.1 l/100km'lik tüketim değerleri ile dizel motorları aratmayan C-Elysée 1.2 VTi BMP 72 bg maksimum gücüyle şehir içinde yeterli performans vaat ediyor.

Citroën C-Elysée  1.2 VTi BMP tüketicilere Confort ve Exclusive seçenekleri ile sunuluyor. Confort seçeneği 37.500 TL’lik fiyat etiketine sahipken BMP , ESP, ABS, sürücü ve yolcu hava yastığı, USB Bluetooth, elektrikli ön ve arka camlar gibi konfor ve güvenlik ekipmanlarını standart olarak sunuyor. Arka park sensörü,16” alüminyum jant, dijital klima ve yan hava yastıkları gibi extra özellikler sunan Exclusive versiyonunda ise 39.800 TL’lik fiyatla satışa sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR