SEKTÖREL › 50 kişiye Depeche Mode konser bileti!

50 kişiye Depeche Mode konser bileti!

01 Mayıs 2013 / 02:15 17 Mayıs'taki Depeche Mode konserine bilet kazanma şansı, QuizMode ile Volkswagen Facebook sayfasında...

50 kişiye Depeche Mode konser bileti!
Volkswagen Binek Araç Facebook sayfasından girilecek ‘QuizMode’ yarışmasıyla, 50 kullanıcı iki kişilik Depeche Mode konser davetiyesi kazanma hakkı yakalayacak.
 
Katılımcılar uygulamada Depeche Mode’un şarkıları ile ilgili 10 soruya cevap verecekler. Depeche Mode şarkılarının 8 saniyelik bir videosu oynatılacağı her soruda, videonun alt kısmında şarkıyla ilgili bir ipucu ve 4 de seçenek sunulacak. Kullanıcılar, bu 8 saniye içinde çalan şarkıyı doğru tahmin etmeye ve 4 seçenekten doğru olanı seçmeye çalışacak. Yarışma sonunda en kısa sürede en fazla doğru cevabı veren 50 kullanıcı, konsere çift kişilik davetiye kazanacak. Kazanan yarışmacılar, 13 Mayıs günü yine Facebook’tan duyurulacak.

Yarışmaya aşağıdaki linke tıklayarak katılabilirsiniz;
https://www.facebook.com/vwturkiye/app_250804081732124
 
İstanbul beşinci durak
Volkswagen Binek Araç’ın ana sponsorluğunda Küçükçiftlik Park’ta düzenlenecek konser, Depeche Mode’un 7 Mayıs’ta Tel Aviv’de başlayacak Avrupa turnesinin, Atina, Sofya ve Bükreş’in ardından 5’inci durağı. Turne, grubun 2009–2010 yılları arasında gerçekleşen Avrupa turnesinin ardından vereceği ilk canlı konserler dizisi olma özelliğine sahip.
 
Depeche Mode’un “People are people” şarkısı Volkswagen’in efsanevi modeli Golf’ün yedinci neslinin reklam filminde jingle olarak kullanılmıştı. Reklam filminde, grubun solisti Dave Gahan da rol almıştı.

ÇOK OKUNANLAR