SEKTÖREL › '500 by Gucci' Türkiye'de...

'500 by Gucci' Türkiye'de...

30 Kasım 2011 / 14:16 Fiat, İtalyan moda devi Gucci ile işbirliğinin meyvesi olan '500 by Gucci'yi Türkiye'de satışa sundu

'500 by Gucci' Türkiye'de...
Gucci ve Fiat, hem İtalya’nın birleşmesinin 150’inci yıldönümünün hem de Gucci’nin 90’ıncı yıldönümünün kutlandığı 2011 yılında imza attıkları ortak çalışmanın ürünü olan “500 by Gucci”yi Türkiye pazarına sunuyor. Floransa merkezli dünyaca ünlü markanın Kreatif Direktörü Frida Giannini ve Fiat Stil Merkezi’nin işbirliği sonucunda meydana gelen Fiat 500’ün özel üretim versiyonu Fiat 500 by Gucci ile birlikte seyahat aksesuarları, küçük deri eşyalar, sürücü tulumları ve montları, sürücü eldivenleri, güneş gözlükleri ve kol saati gibi ürünlerden oluşan özgün 500 by Gucci koleksiyonu da İtalyan tasarım ortaklığının en seçkin örneklerini temsil edecek.

Fiat 500 by Gucci ve otomobilin convertible versiyonu 500C by Gucci, İstanbul İstinye Park’taki Gucci mağazasında gerçekleştirilen  toplantıyla tanıtıldı. Fiat 500 by Gucci, sadece siyah ya da beyaz olarak tercih edilebilen gövde renkleri, 16 inçlik jantları, jant kapaklarında yer alan "GG” logoları, el yazısı şeklinde Gucci logoları ve İtalya bayrağı renklerini taşıyan yeşil-kırmızı-yeşil şeritleriyle dikkat çekiyor. “Guccisima” deseni  paralelinde iki renkli Frau deri koltuklara sahip olan otomobilin kabininde de, yeşil-kırmızı-yeşil şeritli emniyet kemerleri, özel vites kolu ve zemin döşemesi ile aynı tarzı yansıtan koltuklar yer alıyor. Otomobilin arka fren kaliperleri de Gucci yeşili renginde.

Fiat 500 by Gucci ve convertible versiyonu 500C by Gucci, 1.2 litre 69 bg motorla  ve isteğe bağlı olarak tercih edilebilen Dualogic otomatik şanzımanla donatılarak Aralık ayından itibaren Türkiye pazarındaki yerini alıyor. Fiat 500 by Gucci 18.466 Euro’dan, 500C by Gucci ise 20.466 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Fiat Türkiye, 500 by Gucci modeli için Türkiye pazarında ilk kez farklı bir pazarlama ve satış stratejisi izliyor. Fiat 500 by Gucci’ye özel Zincirlikuyu’da bir mini shoowroom oluşturulurken, Özel Müşteri Temsilcisi uygulaması başlatılıyor. Bu kapsamda Özel Müşteri Temsilcileri, potansiyel müşteriler ile görüşüp randevu alarak kişiye özel test sürüşleri organize edecek. Müşteriyi showroomda beklemek yerine ayağına kadar gidecek olan Özel Müşteri Temsilcileri araç hakkında her türlü bilgiyi de bu organizasyon sırasında müşteriyle paylaşacak.

ÇOK OKUNANLAR