SEKTÖREL › Akbank ve Honda'dan 'Honda Finans'

Akbank ve Honda'dan 'Honda Finans'

17 Kasım 2011 / 01:57 Akbank ve Honda işbirliğiyle oluşturulan Honda Finans, müşterilere finansal çözümler sunacak

Akbank ve Honda'dan 'Honda Finans'
Honda Türkiye ve Akbank, Honda Finans çatısı altında, müşterileri için yepyeni bir finansman modeli olan Honda Finans’ı  geliştirdi. Honda  müşterilerine  özel finansal çözümlerin üretileceği bu sistem ile, müşteriler bayiden çıkmadan, kredi işlemlerini tamamlayıp, hayal ettikleri yeni araçlarına sahip olabilecekler.

Tüketicilerin ekonomik durumlarına özel ödeme planları oluşturarak herkesin bütçesine uygun çözümlerin sunulacağı sistemde, Honda Türkiye, 2011 yılı sonundan itibaren müşterilerine daha kolay ve hızlı bir şekilde ürünlerini pazarlama olanağı elde edecek. Esnek ödeme opsiyonları sayesinde çok çeşitli finansman alternatifleri sunacak olan Honda Finans sistemi, sıfır kilometre ve ikinci el taşıtların yanısıra motosiklet ürünlerini de kapsayacak.

Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, “Akbank olarak, Honda gibi küresel düzeyde prestijli bir otomotiv şirketinin otomobil ve motosikletlerinin  satış sürecinde gereken finansmanı çok hızlı şekilde sağlayacak bir sistem geliştirdik. Bu sistem ile  müşterilerimizin araç seçimini tam da bu noktada en yüksek seviyede desteklemeyi amaçlıyoruz” dedi. Binbaşgil, “Akbank olarak temel hizmet anlayışımız, müşterilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak. Taşıt kredilerini geliştirirken de, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en uygun finansman alternatiflerini tespit ederek onları hayallerinin aracına kavuşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Honda Türkiye Genel Müdürü Hideto Yamasaki, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Honda’nın dünyanın diğer yerlerinde olduğu gibi Türkiye’de de en sevilen otomobil markalarından biri olduğuna dikkat çekti. Honda sahibi olmak isteyen müşteriler için her zaman tüm olanakları araştırdıklarını kaydeden Yamasaki, Honda Finans’ın da bu araştırmalar sonucunda ortaya çıktığını kaydetti. Yamasaki, “Honda Türkiye olarak otomobilseverlerin daha kolay araç sahibi olabilmesi için Türkiye’nin en değerli markalarından biri ile önemli bir işbirliğine imza attık. Geliştirilen model sayesinde Honda tutkunları istedikleri otomobile daha uygun şartlarda sahip olabilecek. Türkiye’de gelişmeye açık bir pazar ve büyük bir potansiyel bulunuyor. İnsanların daha kolay otomobil sahibi olabilmesi için finansman olanaklarını çeşitlendirmek gerekiyor. Elimizdeki verilere göre müşterilerimiz %60'lar seviyesinde kredi ile araç satın alıyor. Dönem dönem bu oran daha da yükselebiliyor. Akbank ile yaptığımız işbirliğiyle kredi şartlarını müşterilerimize daha rekabetçi imkânlarla ve daha büyük kolaylıklarla sunacağız. Böylelikle zaten Türkiye standartlarının üzerinde olan müşteri memnuniyetimiz de iyice artmış olacak. İşbirliğinin tüm taraflara ve otomobil sektörüne hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

ÇOK OKUNANLAR