YENİ MODELLER › Alfa Romeo Giulia ürün gamı Cenevre’de detaylandı

Alfa Romeo Giulia ürün gamı Cenevre’de detaylandı

03 Mart 2016 / 22:24 İtalyan üreticinin yeni modelinin standart versiyonları otomobil dünyası tarafından heyecanla bekleniyordu

Alfa Romeo Giulia ürün gamı Cenevre’de detaylandı

Alfa Romeo uzun bir sürecin ardından 2016 Cenevre Otomobil Fuarı’nda Giulia ürün gamının tamamını ortaya çıkardı. Dizel tarafında 150 bg ve 180 bg’lik iki farklı versiyona sahip 2.2-litrelik iki farklı dizel motor seçeneğine sahip olan yeni modelin dizel motor seçenekleri 6-ileri manuel veya 8-ileri otomatik şanzımanla eşlenebiliyor.

İtalyan üreticinin BMW 3 Serisi’ne rakip olmak üzere geliştirdiği yeni modelinin benzinli ürün gamında ise 5.000 d/d’de 200 bg güç ve 1750 d/d’de 330 Nm tork üreten 2-litre hacimli turbo benzinli motor yer alıyor. Alfa Romeo yetkilileri bu motor seçeneğin yalnızca 8-ileri otomatik şanzıman ile sunulacağını duyuruyor.

Denge kontrol sistemi ile geleneksel servo freni bir arada kullanan elektromekanik sistem, otonom acil durum frenleme ve yaya algılama özelliklerine sahip ön çarpışma uyarı sistemi ve (yalnızca QV versiyonunda) aktif aerodinamik splitter gibi yenilikçi teknolojilere sahip olan yeni Giulia’nın Giulia, Super ve Quadrifoglio olmak üzere üç donanım seviyesi bulunuyor. Bütün versiyonları arkadan itişli olacak olan yeni otomobilin baz versiyonu hız limitleme özelliğine sahip hız sabitleme sistemi, 16 inçlik alaşım jantlar, çift bölgeli otomatik klima ve Connect 6.5 infotainment sistemini standart olarak sunuyor. Alfa Romeo Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde siparişlerin 15 Nisan’dan itibaren alınmaya başlanacağını bildiriyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR