YENİ MODELLER › Alfa Romeo, makyajlı Giulietta’yı ortaya çıkardı

Alfa Romeo, makyajlı Giulietta’yı ortaya çıkardı

27 Şubat 2016 / 13:46 İtalyan üretici beğenilen modelini küçük dokunuşlar ile elden geçirmiş

Alfa Romeo, makyajlı Giulietta’yı ortaya çıkardı

Alfa Romeo yenilediği Giulietta’yı otomobilin Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak tanıtımı öncesinde ortaya çıkardı. Yeni ızgara ve ızgara desenine sahip yeni bir ön tampona kavuşan makyajlı otomobil yeni tasarımlı jantları ve amblemleri ile birlikte markanın yeni Giulia modeline daha yakın bir tasarıma sahip olmuş.

Otomobilin iç mekanı da yeni döşemeler ve yeni detaylar ile birlikte elden geçirilmiş. İyileştirilmiş Uconnect infotainment sistemine sahip olan makyajlı Giulietta, “Canlı servisler”i ile birlikte kullanıcılarının Facebook, Twitter, Deezer, TuneIn, Reuters ve TomTom gibi hizmetlere bağlanmasına olanak sağlıyor.

Alfa Romeo, Giulietta Veloce’de ise daha sportif tamponlar ile kapı eşiklerine ve parlak siyah ayna kapaklarına yer vermiş. Deri / Alcantara döşemeli spor koltuklara, kesik direksiyon simidine, suni karbon fiber detaylara ve kırmızı dikişlere sahip olan bu versiyonun kaputunun altında ise 240 bg güç ve 300 Nm tork üreten 1.75-litre hacimli turbo benzinli motor yer alıyor. Bu ünite otomobilin 0-100 km/s hızlanmasını 6 sn’de tamamlamasını sağlıyor. Alfa Romeo, Giulietta Veloce’nin maksimum hızını ise 250 km/s olarak açıklıyor.

Cenevre’de görücüye çıkacak makyajlı Alfa Romeo Giulietta’nın standart versiyonlarında ise 120 bg, 150 bg ve 170 bg’lik 1.4-litre turbo benzinli ve 120 bg’lik 1.6-litre hacimli turbo dizel ve 150 bg ile 175 bg’lik 2-litre turbo dizel motor seçenekleri sunuluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR