SEKTÖREL › Alpine'e çok özel bir lansman etkinliği

Alpine'e çok özel bir lansman etkinliği

13 Mart 2024 / 02:21 Alpine, markanın doğduğu Fransız Alpleri'nden esinlenen ve Uludağ’da gerçekleşen lansmanla tanıtıldı

Alpine'e çok özel bir lansman etkinliği

Renault Group’un ikonik spor otomobil markası Alpine, markanın doğduğu Fransız Alplerinden esinlenen ve Uludağ’da gerçekleşen lansmanla tanıtıldı. Lansman Swissotel Uludağ’da gerçekleştirildi. Her detayı ayrı bir özenle planlanan lansmanın gerçekleşeceği otel de özel olarak seçildi. 1940 yılında Anıtkabir’in mimarı H. Emin Onat ve Türkiye’nin ilk kadın mimarlarından Prof. Dr. Leman C. Tomsu tarafından Uludağ’ın  1500 m. rakımlı eteklerinde bir sanatoryum olarak tasarlanan, günümüzde ise wellness konseptine sahip olan otelde, davetliler için Alpine ruhunu lansmanın her noktasında ayrı deneyimlerle yaşayabilecekleri bir lansman kurgusu yaratıldı.

bfce4e7f9e4dbf608a1a47c71d0eb762_0.jpg

Otele girişleri sırasında kendilerine ”Kendini Dinle”, ”Keyfini Çıkar” ve ”Kendinle Yarış” temalı kartlar sunulan davetliler, seçtikleri kartlara göre gruplara ayrılarak her deneyim alanını farklı zaman dilimlerinde yaşadılar ve daha önce yapılmamış bir lansman kurgusunu deneyimleme fırsatına eriştiler. Otelin yanı başındaki gölde, otelin eşsiz manzarasında ve tarih ile iç içe geçen dokusunda özel bir deneyim yaşadılar. Lansmanın en özel deneyim alanı olan Alpine Stage’de ise motor sporları konusunda deneyimli özel pilotlar, davetlilere 8 kilometrelik gerçek ralli parkurunda Alpine’in güçlü performansını en ince ayrıntısına kadar hissedebilecekleri ekstrem bir sürüş deneyimi yaşattılar.

bfce4e7f9e4dbf608a1a47c71d0eb762_2.jpg

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, “Alpine’in MAİS’in yeni markası olarak Türkiye’ye giriş yapmış olması oldukça gurur verici. Alpine, bildiğimiz otomobil yaklaşımlarından tamamen farklı olan, sportif ve estetik detayların bir arada bulunduğu, geçmiş ile geleceği birleştirerek günümüze adapte eden premium spor bir marka. OYAK’ın uzun yıllara dayanan tecrübesi ve desteği sayesinde Renault ve Dacia markalarının uzun zamandır Türkiye’deki temsilcisi olarak, Alpine markasını da MAİS bünyesine katmış olmak, pazar dinamiklerinde MAİS’i daha da güçlendirecek. Alpine’in Türkiye’ye gelmesinde OYAK Genel Müdürü Sayın Süleyman Savaş Erdem’in vizyonu çok önemli. O olmasaydı bunu başaramazdık. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Yıllardır pistlerde önemli zaferler kazanan Alpine, 3 farklı versiyonuyla artık ülkemize giriş yaptı. Motor sporları tutkunlarının, özellikle de lüks ve konforu heyecan verici bir sürüş deneyimiyle yaşamaktan zevk alanların tercihi olacak yeni markamız, spor otomobil anlayışını bambaşka bir boyuta taşıyacak. Türkiye, Alpine’in kendine özel bir yer bulacağı en önemli ülkeler arasında. Alpine, MAİS İstanbul Şubemizde bulunan Alpine Center İstanbul’’da kullanıcılarını karşılamak için hazır olacak.

bfce4e7f9e4dbf608a1a47c71d0eb762_3.jpg

ALPINE A110'UN DETAYLARI VE LANSMAN HABERİ İÇİN TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR