KONSEPT › Amerikalı VW Passat'ın daha güçlü konsepti ortaya çıktı!

Amerikalı VW Passat'ın daha güçlü konsepti ortaya çıktı!

15 Kasım 2016 / 18:09 Alman üretici, ABD pazarına özel olarak geliştirdiği Passat modelinin daha sportif konseptini ortaya çıkardı

Amerikalı VW Passat'ın daha güçlü konsepti ortaya çıktı!

Volkswagen Amerika, Passat GT konsepti ile birlikte ABD pazarına özel olarak geliştirilen ve üretilen Passat modelinin daha sportif olabileceğini gözler önüne serdi. ABD’nin Tennessee eyaletinde bulunan Kuzey Amerika merkezinde tasarlanan ve geliştirilen konsept otomobilin kaputunun alında üreticinin VR6 TSI turbo benzinli motoru yer alıyor. Bu motorundan 280 bg güç üreten otomobil ürettiği gücü 6-ileri DSG çift kavramalı şanzıman üzerinden tekerleklerine aktarıyor.

Farklı motorunun yanı sıra daha farklı dış detayları ile standart otomobil ile arasındaki farkı dışa vuran konsept otomobil 19 inçlik Tornado adlı jantlar üzerinde yer alıyor. Otomobilin ızgarası ve farları kırmızı çerçeveleriyle markanın ikonik Golf GTI modeline gönderme yapıyor. Standart Passat’a kıyasla yaklaşık 15 mm daha alçak olan konsept otomobilin sportif havası iç mekanda yer alan karbon fiber detaylar ile devam ediyor. Volkswagen yeni konsept otomobilinin üretim versiyonunun ortaya çıkıp çıkmayacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşmış değil, ancak otomobilin önümüzdeki günlerde Los Angeles Otomobil Fuarı’nda gösterileceği biliniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR