SEKTÖREL › AMS'den yeni Opel Corsa'ya tasarım ödülü

AMS'den yeni Opel Corsa'ya tasarım ödülü

28 Eylül 2023 / 23:38 Opel Corsa, “autonis” ödüllerinde B segmenti kategorisinde “2023’ün En İyi Yeni Tasarımı” ödülünü kazandı

AMS'den yeni Opel Corsa'ya tasarım ödülü

Alman otomobil dergisi Auto Motor & Sport’un 14.500’den fazla okuyucusu tarafından verilen oylar sonucunda yeni Opel Corsa, “2023’ün En İyi Yeni Tasarımı” ödülünü kazandı. Şimşek logolu markanın sınıfında en çok satan modeli, “B Segmenti Otomobil” kategorisinde yüzde 53,7 oy yoğunluğu ile ödüle layık görüldü. Böylece Opel, “autonis” tasarım ödülünün üst üste ikinci kez sahibi oldu. Geçtiğimiz sene ise bu ödülün sahibi sıradışı tasarımı ile Opel Rocks Electric olmuştu. Yeni Opel Corsa’nın ileri teknolojileri; yalın ve cesur tasarımı ile bir araya getirmesi, Auto Motor & Sport okuyucularını da ikna etti. Favori tasarımlarını 18. kez seçen okurlardan 14.507’si bu yıl oy kullandı. 11 farklı segment kapsamında yapılan yarışmada toplam 105 aday yer aldı.  

6cd699de5df0e31ec77d7cd17968220a_0.jpg

Stuttgart’ta düzenlenen törende, ödülü Auto Motor & Sport Test ve Teknoloji Başkanı Jens Dralle’den alan Opel İletişim Başkanı Harald Hamprecht; “Yeni Opel Corsa’nın iç ve dış tasarımı cesur ve yalın. Bu otomobil, pratikliği, sürüş keyfiyle birleştiriyor ve duyguları harekete geçiriyor. Ayrıca, tamamen elektrikle çalışıyor ve elektrikliye geçiş hamlemize büyük bir ivme kazandırıyor. Opel olarak oylama sonucundan çok memnunuz” sözleriyle ödülü değerlendirdi. 

ÇOK OKUNANLAR