GÜNDEM › arabalisozluk.com, “Arabaya dair her şey!” sloganıyla açıldı!

arabalisozluk.com, “Arabaya dair her şey!” sloganıyla açıldı!

23 Nisan 2016 / 17:49 arabalisozluk.com, Türkiye’nin ilk ve tek otomobil temalı sözlüğü olması ile dikkat çekiyor

arabalisozluk.com, “Arabaya dair her şey!” sloganıyla açıldı!

Günümüzde internetin en büyük trendlerinden biri olan sözlükler arasında, sadece otomobil odaklı olması ile fark yaratan arabalisozluk.com yayın hayatına başlıyor! arabalisozluk.com tıpkı eksisozluk.com gibi kullanıcı temelli içeriğiyle hizmet veriyor. Bu durumda sözlüğün tüm içeriği kullanıcılar tarafından oluşturuluyor.

arabalisozluk.com yazarları kendi içeriklerini oluşturarak bilgisini paylaşabiliyor, yazdığı yazıları daha fazla okuyucuya ulaştırabiliyor ya da otomobillerle herhangi bir konuda bilgi sahibi olmak isteyen internet kullanıcılarının bu ihtiyacını karşılıyor. arabalisozluk.com’da içerik tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulduğu için sitenin organik olarak sürekli büyümesi ön görülüyor.

Sitenin “Teknik özellikler” kısmında merak edilen bir otomobilin detaylı teknik özelliklerine ulaşabiliyor, “Karşılaştırmalar” bölümünde modellerin karşılaştırmaları takip edilebiliyor, bu karşılaştırmalara yorum yapılabiliyor. Bunların yanı sıra kullanıcılar kendileri yaptıkları karşılaştırmayı paylaşabiliyor veya “Tartışmalar” başlığında otomobil temalı herhangi bir konuyla ilgili fikirlerini dile getirebiliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR