YENİ MODELLER › Aston Martin DB10, SPECTRE için hazır...

Aston Martin DB10, SPECTRE için hazır...

06 Aralık 2014 / 12:52 24. James Bond filmi olan SPECTRE, 6 Kasım 2015’te vizyona girecek

Aston Martin DB10, SPECTRE için hazır...

Aston Martin DB10, 24. James Bond filmi olacak olan SPECTRE’nin Londra’da bulunan Pinewood Stüdyoları’nda düzenlenen özel bir etkinliğinde tanıtıldı. 6 Kasım 2015’te vizyona girecek olan film Ian Fleming’in romanlarında yer alan kurmaca global terörist organizasyonuna göndermede bulunarak SPECTRE adı ile anılıyor.

Pinewood, Mexico City, Roma, Fas ve Avusturya’nın Altaussee Gölü, Obertilliach ve Sölden bölgelerinde çekimine geçtiğimiz günlerde başlanan SPECTRE Sam Mendes tarafından yönetilecek. Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Rory Kinnear, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista ve Andrew Scott gibi isimler ise filmde yer alacak.

Filmin bir diğer yıldızı olacak olan Aston Martin DB10 ise Britanyalı üreticinin gelecek modellerinde yer vermesini beklediğimiz evrimsel tasarımı ile dikkat çekiyor. Aston Martin’in yeni jenerasyon otomobilleri yeni tasarımlarının yanı sıra Mercedes-AMG tarafından üretilecek olan motorlara da sahip olacak. Aston Martin, SPECTRE’nin çekimleri sırasında kullanılacak olan 10 adet DB10’un Gaydon’da üretileceğini açıkladı.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR