KONSEPT › Audi, Prologue Avant'ın ilk çizimlerini yayınladı

Audi, Prologue Avant'ın ilk çizimlerini yayınladı

14 Şubat 2015 / 11:15 Cenevre’de tanıtılacak olan konsept otomobil, Prologue konseptinin station wagon gövdeli versiyonu

Audi, Prologue Avant'ın ilk çizimlerini yayınladı

Audi önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtacağı Prologue Avant konseptinin ilk çizimerini internet üzerinden yayınladı. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Prologue konseptinin station gövdeye sahip versiyonu olan Prologue Avant konsepti, ilk bakışta Mercedes-Benz’in CLS Shooting Brake modeline rakip olabilecek bir modelin ön gösterimi gibi görünüyor. Daha önce Prologue konseptinin A6, A7 ve A8 model gamları öncelikle olmak üzere markanın gelecek tasarımlarına yön vereceğini açıklayan Audi’nin uzun ve şık gövdeye sahip bu konsepti; alçak tavan çizgisi, büyük altıgen ön ızgarası ve devasa beş kollu alaşım jantları ile dikkat çekiyor.

Otomobilin ön kısmında matrix LED farların ve büyük hava girişlerinin yer aldığı söylenirken, arka kısımda birbiriyle bağlantılı LED stoplara, tavanın ucuna yerleştirilmiş küçük bir spoylere ve arka tampona entegre edilmiş altıgen egzoz çıkışlarına yer verildiği çizimlerden görünebiliyor.

Audi tasarımcılarının Prologue Avant konseptinin kabininde fiziksel tuşlara yer vermeyeceği söylenirken, tuşların yerine ön konsolun çeşitli yerlerine yerleştirilmiş birkaç OLED dokunmatik ekranın kullanılacağı söyleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR