GÜNDEM › Audi ve Pirelli moda için buluştu

Audi ve Pirelli moda için buluştu

16 Kasım 2014 / 00:13 Pirelli’nin endüstri ürünleri tasarımı markası PZero, Audi için özel bir koleksiyon geliştirdi

Audi ve Pirelli moda için buluştu

Alman üretici Audi’nin, dünya genelindeki satış noktalarında kullanıcılar ile buluşacak yeni koleksiyonu, Pirelli’nin moda ve endüstri ürünleri tasarımı yapan PZero markası tarafından geliştirildi. “Audi Powered by PZero” koleksiyonu, iki markanın tasarıma, teknolojiye ve sportifliğe verdiği önemi buluşturuyor.

Koleksiyonda yer alan deri ceket, Neoprene teknolojisiyle üretilen süper-yumuşak deriyi kullanıyor. Fermuarları, Audi tarafından tasarlanan ve PZero tarafından üretilen ceketin dikişleri de Audi’nin RS modellerinin iç tasarımında kullandığı dikişleri andırıyor.  Audi Design dokunuşlarını taşıyan ayakkabılar ise, en uygun sürüş için tasarlanmış olmaları ile dikkat çekiyor.

Audi Powered by PZero, Audi’nin dünya genelindeki satış noktalarında ve Pirelli’nin Milano Corso Venezia’daki mağazasında satışa sunuluyor.

Audi ile Pirelli’nin işbirliği, çok uzun yıllara dayanıyor. Audi’nin yüksek performans araçları olan RS modelleri ve Quattro dört tekerlekten çekiş sisteminin geliştirilmesinde işbirliği yapan iki marka, ayrıca R8 modeli için de işbirliği yapıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR