İLK BAKIŞ › Audi yeni Q modelinin ilk teaser fotoğrafını yayımladı

Audi yeni Q modelinin ilk teaser fotoğrafını yayımladı

11 Şubat 2016 / 21:58 Ingolstadt merkezli üreticinin yeni modelinin Q2 olabileceği düşünülüyor

Audi yeni Q modelinin ilk teaser fotoğrafını yayımladı

Audi önümüzdeki ay Cenevre Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkabileceği düşünülen yeni crossover modelinin ilk teaser fotoğrafını yayımladı. Kendi resmi Facebook sayfasından yukarıdaki fotoğrafı paylaşan Alman üretici, bu fotoğraf ile birlikte yeni bir Q modelinin sinyallerini veriyor. Fotoğrafta bir garajda markanın Q3, Q5 ve Q7 modellerinin park halinde durduğu, Q3’ün solunda yer alan boş park yerinin ise rezerve edildiği gözlemlenebiliyor. Yukarda bahsi geçen SUV’lerin alt kısmında ise Türkçe’de “yakında” anlamına gelen, İngilizce “soon” sözcüğü yer alıyor.

Audi’nin yeni yayımladığı teaser fotoğraf her ne kadar çok bilgilendirici olmasa bile, otomobillerin küçükten büyüğe doğru sıralanmış olması, bizi Alman üreticinin Q3 modelinin yanına daha küçük bir Q modeli yerleştireceğini düşünmeye itiyor. Her ne kadar henüz kesin bir bilgi mevcut olmasa bile, bu söz konusu yeni crossover modelin Audi’nin yeni giriş seviye SUV modeli Q2 olacağına inanılıyor. Audi’nin Q2’nin isim hakkını elinde bulundurduğu biliniyor.

Alman üreticinin yeni modelinin VW Grubu’nun MQB platformunun kısaltılmış bir versiyonu üzerinde yer alacağı ve yeni crossover’ın önden çekişli olarak sunulacağı düşünülüyor. Dört tekerlekten çekiş sistemine opsiyonel olarak sahip olabileceği düşünülen yeni modelin fiyatının ise yaklaşık 25.000 euro civarında olacağı iddia ediliyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR