
Bebek McLaren ortaya çıktı!
01 Nisan 2015 / 19:28 Britanyalı üretici yeni modeli 570S Coupe’yi New York Otomobil Fuarı’nda tanıttı

McLaren, yeni modeli 570S Coupe’yi New York Otomobil Fuarı’nda resmen tanıttı. Bebek McLaren, üreticinin Sport Series model gamının ilk ürünü olmakla birlikte, markanın diğer modellerine benzer bir tasarım sunuyor. 3.8-litre hacimli çift turbo motorunu ağabeylerinden ödünç alan yeni otomobil 570 bg güç ve 600 Nm tork üretiyor. Marka yetkilileri ürettiği güç ve torku tanıdık SSG şanzıman üzerinden arka tekerleklerine aktaran bu motorun yüzde 30’unun yeni parçalardan oluştuğunu söylüyor.
Sadece 1313 kg’lık ağırlığa sahip olan McLaren 570S Coupe 100 km/s’ye ulaşmak için 3.2 sn’ye, 200 km/s’ye ulaşmak için ise 9.5 sn’ye ihtiyaç duyuyor. Otomobilin maksimum hızının 328 km/s olduğu iddia edilirken, Britanyalı üretici 42:58’lik ön/arka ağırlık dağılımına sahip olan yeni modelinin giriş seviye versiyonunun 9.2 lt/100km’lik ortalama yakıt tüketimi sunduğunu söylüyor.
Yeni geliştirilen süspansiyon aktif adaptif amortisörlere, ön & arka viraj çubuklarına ve çift salıncağa sahip. Önde 225/35/R19, arkada 285/35/R20’lik Pirelli P Zero Corsa lastiklerle çevrili 19 ve 20 inçlik alaşım jantlar üzerinde yer alan 570S Coupe’yi durduracak güç ise standart karbon seramik fren sistemi tarafından üretiliyor.
Yeni otomobilin sürücü odaklı kabini, yeni geliştirilmiş TFT dijital gösterge panelini, 7 inçlik IRIS dokunmatik ekranlı infotainment sistemini standart olarak sunarken, Alcatara ve Nappa deri döşeme ve karbon fiber detaylar opsiyon listesinde yer alıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS