YENİ MODELLER › Bentley Flying Spur V8 S Cenevre’ye hazır

Bentley Flying Spur V8 S Cenevre’ye hazır

17 Şubat 2016 / 19:57 Bentley’nin yeni otomobili 528 bg güç ve 680 Nm tork üretiyor

Bentley Flying Spur V8 S Cenevre’ye hazır

Bentley Flying Spur ürün gamını yeni V8 S versiyonu ile genişletiyor. Ürün hiyerarşisinde V8 ile amiral gemisi W12 modelleri arasına konuşlandırılan yeni model, 4-litre hacimli çift turbolu V8 motorundan 528 bg güç ve 680 Nm tork elde ediyor. 4.9 sn’lik 0-100 km/s hızlanma süresi ile standart Flying Spur’dan 0.3 sn daha çabuk olan Flying Spur V8 S’in maksimum hızı ise fabrika tarafından 306 km/s olarak açıklanıyor. Daha güçlü olmasının yanı sıra yeni motor ve şanzıman ayarlarına sahip olan yeni otomobilin ürettiği güç ve tork ZF tarafından üretilen 8-ileri otomatik şanzıman üzerinden dört tekerleğe dağıtılıyor. Otomobilin dört tekerlekten çekiş sistemi üretilen torkun yüzde 40’ını ön aksa, yüzde 60’înı ise arka aksa gönderiyor.

Bentley mühendisleri yeni modelin Elektronik Denge Kontrolü sistemini elden geçirdiklerini açıklarken, otomobilin yeni bir şanzımana kavuştuğu da bildiriliyor. Standart otomobile göre daha iyi yol tutuş ve gövde kontrolü sunduğu açıklanan otomobil, sıyah matrix ızgara, Beluga parlak arka difüzör ve yeni 20 inçlik jantlar ile birlikte geliyor. 21 inçlik Mulliner Driving Specification siyah jantlar, karartılmış farlar ile stoplar ve parlak siyah ayna kapakları ise otomobilin opsiyon listesinde yer alıyor. Otomobilin iç mekanının da cilalı piano black ahşaplar, yeni üç kollu spor direksiyon simidi gibi küçük dokunuşlarla tazelendiğinin altı çiziliyor.

Bentley yeni Flying Spur V8 S modelini kapılarını 1 Mart’ta ziyaretçilere açacak olan Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarmayı planlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR