
Benzinli MG HS bu ay yollarda olacak
02 Aralık 2024 / 02:01 MG'nin 170 beygir gücünde turbo benzinli motora sahip yeni HS Luxury modelinin ön satışı başladı

MG, yeni HS Luxury modelinin 170 HP turbo benzinli versiyonunun ön satışına başladı. 2 milyon 59 bin TL’den ön satışa sunulan iddialı modeli satın almak isteyen kullanıcılar, 200 bin TL için 12 ay vadeli ve yüzde 1,99 faizli kredi veya 40 bin TL’lik takas desteği imkanlarından yararlanabilecek.SAIC Londra Dizayn Ofisi’nde geliştirilen HS, 4.655 mm uzunluğa ve 2.767 mm'lik aks mesafesine sahip. 507 litrelik geniş bir bagaj sunan otomobilin kabininde de bolca saklama alanı bulunuyor.
Yeni HS, 1.5 litrelik turbo motor teknolojisiyle 170 HP güç ve 275 Nm tork üretiyor. Yeni modelin, özel olarak tasarlanmış şanzıman sistemi ve güçlü yol tutuşu ile sürüş konforunu ve yüksek performansı mükemmel bir dengeyle sunduğu açıklanıyor. Yeni HS, özenle ayarlanmış süspansiyonu ve etkili gürültü yalıtımı sayesinde uzun yolculuklarda sessiz ve rahat bir sürüş deneyimi sunuyor. Yeni HS, ıslak tip çift kavramalı şanzıman teknolojisine sahip.

Kullanıcılara sunduğu zengin teknolojiler ile sürüş deneyimini daha da etkileyici bir hale getiren iddialı model, her biri 31.2 cm iki yüksek çözünürlüklü ekrandan oluşan yekpare geniş ekran (12.3 inç 2 ekran), kablosuz akıllı telefon şarjı, hafızalı yan aynalar, bel desteği ayarlı 6 yönlü ve hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli bagaj kapağı, 360 derece çevre görüş kamerası, 8 hoparlörlü hi-fi sistemi ile donatılmış.
Yeni HS, MG Pilot adıyla markalaşan teknolojik sürüş destek sisteminin de desteğiyle Euro NCAP güvenlik testlerinden 5 yıldız almayı başardı. 5 Yıldızlı Turbo HS, sunduğu yüksek güvenlik önlemlerinin yanı sıra yarı otonom sürüşe imkan tanıyor. Modelde, MG Pilot Teknolojik Sürüş Destek Sistemi kapsamında; Adaptif Hız Sabitleyici, Yaya ve Bisiklet Algılama Özelliği ile Otomatik Acil Fren Sistemi, Şerit İhlal İkazı ile Şerit Takip Sistemi, Şerit Değiştirme Desteği ile Kör Nokta Algılama, Sürücü Dikkat Dağınıklığı Uyarısı, Ön Çarpışma Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı ve Kapı Açma Uyarısı gibi donanımlar standart olarak sunuluyor.
Kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımlarını birleştiren yeni HS’te, 7 adet hava yastığı bulunuyor. Ön, yan ve yan perde hava yastıklarına ek olarak merkezi hava yastığı da yer alıyor. Dayanıklılığı yüksek çelik malzemeler ile tasarlanan model, sürüşün her anında en yüksek güvenliği sunuyor.
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
GTI ruhu WEC mücadelesinde...
Team Peugeot TotalEnergies, 93 ve 94 numaralı Peugeot 9X8 için GTi mirasından ilham alan yeni tasarımını tanıttı














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS