KONSEPT › BMW 1-serisi Sedan’ı hazırlıyor…

BMW 1-serisi Sedan’ı hazırlıyor…

20 Kasım 2015 / 10:53 Compact Sedan Concept, Bavyeralı üreticinin yeni otomobilinin ön gösterimi niteliğinde

BMW 1-serisi Sedan’ı hazırlıyor…

BMW, 1 Serisi Sedan’ın nasıl görünebileceğini ortaya koyan yeni konsept otomobili Compact Sedan Concept’i Guangzhou Otomobil Fuarı’nda gösterdi. Işığın yansımasına göre açık veya koyu olarak görünebilen Likit Metal Bronz renkteki yeni konsept otomobil, çift böbrek ızgarası, LED farları ve özel olarak tasarlanan hava girişleri ile dikkat çeken sportif bir ön tasarıma sahip. Sportif ön tasarımının yanı sıra geniş çamurluklara ve şık tasarımlı 20 inçlik jantlara sahip olan otomobil ayrıca kendine has tavan çizgisi, Hofmeister kıvrımı ve dokunulduğunda kapıların açılmasını sağlayan kapı kulpları ile dikkat çekiyor.

Konsept otomobilin iç mekanı tanıdık konsol düzeni ve gösterge paneli ile BMW ürün gamının diğer modellerinin izinden gidiyor. Nappa deri döşemeli koltuklar, heads-up display turuncu ambiyans aydınlatması, panoramik cam tavan ve 8.8 inçlik ekrana sahip infotainment sistemi ise diğer dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Konsept otomobilin teknik detayları hakkında herhangi bir bilgi mevcut değil, ancak otomobilin seri üretim versiyonunun UKL platformu üzerinde yer alacağı ve üç silindirli ile dört silindirli motor seçeneklerine sahip olacağı biliniyor. Önden çekişli düzene sahip olacak olan 1 Serisi Sedan’da dört tekerlekten çekiş sistemi ise opsiyonel olarak sunulacak.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR