
BMW 4-serisi makyajlandı
20 Ocak 2017 / 03:26 2017’ye hızlı bir giriş yapan BMW, 4-serisinin makyajlı versiyonunu tanıttı...

BMW makyaj operasyonlarında sadelikten yana olan tavrını değiştirmedi ve 4-serisinin Coupe, Cabrio ve Gran Coupe olmak üzere üç farklı gövde tipini hafifçe güncellendi. Öte yandan söz konusu küçük değişimlerin müşteriler açısından önemli faydalara dönüşeceği de bir gerçek. Örnek vermek gerekirse, iç mekanda navigasyon ekranı için kullanılan yazılımın son nesil iDrive programı olması ve direksiyonun gerisinde dijital gösterge paneli opsiyonu sunulması 4-serisinin teknolojik tarafını güçlendiriyor.
Ön ve arka farları LED teknolojisine ve hafifçe güncellenen bir tasarıma kavuşan 4-serisinin artık iki yeni renk seçeneği de mevcut: Snapper Rocks ve Sunset Orange. Ayrıca tamponlardaki minik detaylara yapılan müdahaleler neticesinde otomobilin genel olarak gençleştiği söylenebilir. Motor seçenekleri de güncellenen otomobilin modellerini ve ilgili modellerin güçlerini sıralamak gerekirse 184 bg’lik 420i, 258 bg’lik 430i ve 326 bg’lik 440i benzinli tarafta yer alırken; 190 bg’lik 420d, 224 bg’lik 425d, 258 bg’lik 430d ve 313 bg’lik 435d xDrive dizel tarafında bulunuyor.
4-serisi model ailesindeki değişimlerin BMW M3 ve BMW M4 için de geçerli olması, söz konusu makyajın yarattığı heyecanı güçlendiren bir başka detay.
-
%100 elektrikli Grande Panda satışa sunuldu
FIAT Grande Panda, elektrikli motoru, ikonik tasarımı ve sürdürülebilir yaklaşımıyla yollarımıza çıktı
-
Toyota, marka değerinde 22 yıldır zirvede
Toyota, nterbrand’in raporuna göre üst üste 22’nci kez dünyanın en değerli otomotiv markası seçildi
-
İngilizler JAECOO 7'yi sevdi
JAECOO 7, Eylül ayındaki 6.489 adetlik satışla İngiltere pazarında dördüncü sıraya yerleşti
-
Zamansız zarafet teknolojiyle buluştu
Mercedes-Benz, markanın mirasını geleceğe taşıyan konsept modeli Vision Iconic'i tanıttı









































FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS