SEKTÖREL › BMW i3 satın alınabilecek en iyi elektrikli otomobil seçildi

BMW i3 satın alınabilecek en iyi elektrikli otomobil seçildi

01 Şubat 2014 / 16:36 BMW i3 İngiliz internet sitesi CarBuyer tarafından 2014 yılında alınabilecek en iyi elektrikli otomobil seçildi

BMW i3 satın alınabilecek en iyi elektrikli otomobil seçildi

Otomobil satın alma önerileriyle ilgili olarak İngiltere'nin önde gelen kaynaklardan biri olan CarBuyer, 2014 yılında satın alınacak otomobiller listesini yayınladı. Gerçek kullanım koşullarından yola çıkarak yapılan incelemeler, uzman tavsiyeleri, otomobil sahiplerinin yorumları ve eğlenceli videoları ile İngiliz otomobil alıcıları arasında büyük beğeni kazanan CarBuyer’ın değerlendirme sonuçlarına göre elektrikli/hibrit otomobil kategorisinde en iyi otomobil unvanını BMW i3 elde etti.

Geçtiğimiz aylarda başka ödüllerin de sahibi olmayı başaran i3, geometrik hatları ve tasarımıyla kendini belli ediyor. 170 HP güç ve 250 Nm tork üreten elektrik motoruyla 0-100 km/s hızlamasını 7.2 sn’de tamamlayan BMW i3, gündelik sürüşte 130-160 km'lik menzil sunarken, ECO PRO modu ile menzilini 20 km, ECO PRO+ modu ile ise menzilini bir 20 km daha arttırıyor. Otomobilin şarj işlemi ise evde, işte ya da kamuya açık şarj istasyonlarında yapılabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR