
BMW i5 2018’de satışa sunulabilir
12 Nisan 2015 / 18:48 Bavyeralı üreticinin i armalı üçüncü modelinin uzun aks aralıklı 5 Serisi platformu üzerinde yer alacağı söyleniyor

BMW i markasının üçüncü modelinin 2018 yılında satışa sunulacağı iddia ediliyor. AutoBild dergisinin son sayısında çıkan habere göre BMW i5, markanın 5 Serisi GT hibrit konseptinde yer alan sisteme benzer bir plug-in hibrit sisteme sahip olacak. 218 bg gücünde benzinli motor ve 150 bg ile 272 bg gücünde iki elektrik motorunun bir araya getirilmesi ile oluşturulacak sistem toplanda 640 bg güç üretecek.
Üretilebilecek olan yeni otomobil hakkında çok fazla bilgi yer almamasına karşın, Autobild yeni otomobilin BMW 5 Serisi’nin Çin pazarı için özel olarak üretilen uzun aks aralıklı platformu üzerinde yer alacağını iddia ediyor. Dergi aynı zamanda i5’in tasarım açısından gelecek jenerasyon 7 Serisi ile benzer öğelere sahip olacağını söylerken, otomobilin boyutunun şu anki 6 Serisi GranCoupe ile benzer olacağını bildiriyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Mild Hybrid motorlu yeni T-Roc Türkiye'de...
Daha büyük, daha teknolojik ve daha verimli... Yeni Volkswagen T-Roc, Mart ayında satışa sunulacak
-
Yeni Renault Clio'dan iddialı başlangıç
Cesur bir tasarıma, teknolojik özelliklere ve zengin donanıma sahip altıncı nesil Clio satışa sunuldu
-
BMW X5 ve X7 yeniden Türkiye'de...
BMW’nin X5 ve BMW X7 modeller xDrive40d motor seçeneğiyle ülkemizde yeniden satışa çıktı
-
Efsane coupe Honda Prelude geri döndü
25 yılın ardından yollara dönen Prelude, e:HEV tam hibrit sistemiyle ülkemizde de satışa sunuldu
-
F-150 serisine yeni STX versiyonu eklendi
Ford’un ikonik F-150 pick-up ailesi, 2.7 litre V6 motorlu yeni STX versiyonuyla satışa sunuldu























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS