
BMW, X1'i tamamen yeniledi...
02 Haziran 2015 / 23:44 F48 şasi koldu yeni SAV tasarım açısından ağabeylerini yakalıyor

BMW tamamen yeni X1 modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Bir önceki jenerasyonu daha çok yüksek bir station wagon otomobili andırırken, yeni X1 tasarımı ile birlikte markanın ürettiği diğer SAV’leri yakalamayı başarıyor. Sportif ön tamponu, belirgin çift böbrek ızgarası, plastik gövde korumaları, hafifçe alçalan tavanı ve tavanda yer alan arka spoyleri ile ile dikkat çeken yeni X1, Sport Line, xLine ve M Sport paketleri ile birlikte sunuluyor.
Crossover’ın iç mekanı direksiyonu, gösterge paneli ve orta konsol düzeni ile platformunu paylaştığı 2 Serisi Active Tourer modelini anımsatırken, (Dur & Kalk özelliğine sahip) Aktif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Asistanı, Sıkışık Trafik Asistanı, Çarpışma Uyarısı, Yaya Uyarısı ve Şehir Freni gibi yeni teknolojiler aracın sahip olduğu yeni teknolojiler arasında yer alıyor.
Başlangıçta tamamı dört silindirli ve 2-litre hacimli güçleri 150 bg ile 231 bg arasında değişen iki benzinli ve üç dizel motor seçeneği ile sunulacak olan yeni X1, ilerleyen zamanlarda önden çekişli baz modellerde sunulacak olan ve markanın UKL platformunda yer alan diğer modellerin de sahip olduğu 1.5-litre hacimli üç silindirli benzinli ve dizel motorlara da kavuşacak.
Motor seçeneğine göre 6-ileri manuel, 6-ileri otomatik veya 8-ileri otomatik şanzıman seçeneklerine sahip olacak olan yeni BMW X1 Almanya’da önümüzdeki Ekim ayında satışa sunulacak.
Haber: Ege Geçyatan
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS