YENİ MODELLER › BMW'den i8'e özel bisiklet!

BMW'den i8'e özel bisiklet!

18 Ekim 2016 / 17:42 Alman üreticinin sınırlı üretim hibrit bisikleti Performance-Line elektrikli motor ile birlikte sunuluyor

BMW'den i8'e özel bisiklet!

BMW, temelde i8 modelinin özel renge sahip bir versiyonu olan i8 Pronotic Dark Silver versiyonuna özel bir elektrikli bisiklet üretti. BMW’nin Paris Otomobil Fuarı’nda gösterdiği özel versiyon i8 ile aynı renkteki elektrikli bisiklet, Elektrik Mavisi jantları ile de dikkat çekiyor. BMW’nin özel olarak tasarladığı kadranı ile birlikte oldukça atletik bir duruşa sahip olan bisiklet, standart Cruise e-Bike ile aynı şekilde hibrit sürüş olanağı sunan Performance-Line elektrikli motoru 400 Wh’lik bataryası ile birlikte dört farklı pedal çevirme olanağı sunuyor. Elektrikli pedal asistanı ile 25 km/s hıza ulaşabilen bisiklet, 10 vitesli sistemi sayesinde bisikletçinin dik yokuşlar veya uzun düzlükler ile rahatlıkla başa çıkmasını sağlıyor.

Yalnızca 300 adet üretilecek olan BMW Cruise e-Bike Limited Edition, bisikletin standart versiyonuna kıyasla 400 euro daha pahalı fiyat etiketi ile 3.500 euro’dan satışa sunuluyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR