
Bodrum'a Jaguar Land Rover servisi
24 Temmuz 2021 / 23:14 Borusan Oto, Bordum’un tek Jaguar Land Rover Yetkili Servisi olarak hizmet vermeye başladı

Türkiye’de 6 ilde 10 ayrı şubesiyle hizmet veren Borusan Oto, bu yıl Bodrum’daki onuncu yılını kutluyor. Borusan Oto Bodrum, kısa zamanda sadece tatil için Bodrum’u tercih edenlerin değil, burada yaşayanların da uğrak noktası haline geldi. BMW Yetkili Satıcısı ve BMW MINI markalarının Yetkili Servisi olarak hizmet veren Borusan Oto, şimdi de Jaguar ve Land Rover markalarının Bodrum’daki tek Yetkili Servisi oldu. Yaz dönemiyle birlikte Türkiye’nin dört bir yanından tatil için Bodrum’u tercih eden Jaguar ve Land Rover sahipleri, bundan böyle bakım onarım hizmetlerini Borusan Oto Bodrum’dan almaya devam edebilecek.
Borusan Oto Genel Müdürü Simay Alsan; Bodrum’daki Jaguar ve Land Rover kullanıcılarının beklentilerini en iyi standartlarda karşılamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Pandeminin de yarattığı etkiyle Bodrum’un yaz dönemi dışında da bir çekim merkezi haline geldiğini belirten Alsan, “Tüm şubelerimizde sunduğumuz, müşteri memnuniyeti odaklı yüksek kalitede ve güvenilir servis hizmetini şehrin tek Jaguar ve Land Rover Yetkili Servisi olarak Borusan Oto Bodrum’da da sunmaya devam edeceğiz” dedi. Alsan, müşterilerin isterlerse ücretsiz vale hizmetinden faydalanarak tatillerine ara vermeden servis hizmetinden faydalanabileceklerini de ekledi. Borusan Oto Bodrum’un aynı zamanda Jaguar Land Rover onaylı kullanılmış araçlar konusunda yetkili satış noktası olduğunu belirten Alsan, uzman teknisyenler tarafından kontrolleri yapılmış kullanılmış Jaguar Land Rover araç seçeneklerine, Jaguar Land Rover Approved programıyla Borusan Oto Bodrum’da güvenle sahip olunabileceğini belirtti.
Borusan Oto Bodrum, Bodrum’un en merkezi noktalarından biri olan Konacık’ta yer alıyor. 3.500 metrekare alana sahip tesiste, yeni ve kullanılmış otomobil seçenekleri, modern ve ferah müşteri kabul salonları, mekanik atölye, kaporta boya atölyesi ve araç yıkama alanları yer alıyor.
-
Yeni elektrikli GLB Türkiye’de...
Elektrikli GLB, 590 km’ye varan menzil, 800V mimari ve 320 kW hızlı şarj desteğiyle geldi
-
Renault ilk çeyrekte liderliğini korudu
Renault, %12,9 pazar payıyla hem toplam pazarda hem de otomobil pazarında liderliğini sürdürdü
-
Hyundai'den güçlü bir arazi konsepti
Boulder Concept, Hyundai’nin gövde-şasi yapılı ilk pick-up modeline bir ön izleme sunuyor
-
Ford Tourneo Custom 9+1 satışa sunuldu
Ford Türkiye, Tourneo Custom’ın 9+1 koltuklu versiyonunu filo yönetim çözümleriyle pazara sundu
-
Yeni Toyota RAV4 bu yıl içerisinde geliyor
Altıncı nesil RAV4, yeni hibrit motora, TNGA-K platformuna ve gelişmiş dijital altyapıya sahip
-
MINI Countryman’a iki yeni versiyon
MINI, Countryman ailesini Türkiye’ye özel Dark Edition ve Trail Edition versiyonlarıyla genişletti
-
Kia’ya “Yılın En İyi Otomobil Üreticisi” ödülü
Kia, TopGear.com 2026 EV Ödülleri’nde “Yılın En İyi Otomobil Üreticisi” seçildi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS