
Borusan Oto Gaziantep'ten yeni BMW Store konsepti
20 Eylül 2023 / 17:05 Borusan Oto Gaziantep BMW Store, şehrin kalbinde yer alan yeni lokasyonunda BMW tutkunlarıyla buluşuyor

Borusan Oto, BMW tutkunlarının otomobillere daha rahat erişimini sağlamak ve farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla tasarlanan BMW Store ağını genişletiyor. Deneyim odaklı müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilir lüks anlayışını modern ve ileri teknolojilerle birleştiren Borusan Oto Gaziantep BMW Store, şehrin kalbinde yer alan yeni lokasyonunda BMW tutkunlarıyla buluşuyor.

BMW, BMWi ve BMW Motorrad markalarının yanı sıra özel giyim, aksesuar ve model araçların da sergilenip satış işlemlerinin gerçekleştiği Borusan Oto Gaziantep BMW Store, modern, lüks ve ileri teknolojilerle donanmış şık ortamıyla ziyaretçilerine üst düzey bir deneyim sunarken, elektrikli otomobil şarj istasyonuyla da fark yaratıyor.

BMW'nin SAV ürün gamında amiral gemisi konumundaki otomobili Yeni BMW X7, Borusan Oto Gaziantep BMW Store’da sergileniyor. Markanın SAV ürün yelpazesinde yer alan ve Plug-In Hybrid teknolojisine sahip Yeni BMW X1 xDrive30e de Borusan Oto Gaziantep BMW Store’da sergilenen modeller arasında yer alıyor. BMW Motorrad'ın klasik tasarım öğelerini yeni teknolojilerle buluşturan en yeni modeli BMW R 18 Roctane, Borusan Oto Gaziantep BMW Store'da BMW tutkunlarının karşısına çıkıyor. Markanın Türkiye’de satışa sunulan ilk tamamen elektrikli scooter modeli unvanına sahip BMW CE 04 zamanın ötesinde tasarımı ve teknolojileriyle Gaziantep'teki meraklılarıyla Borusan Oto Gaziantep BMW Store’da bir araya gelen diğer model olarak öne çıkıyor.

Borusan Oto Gaziantep BMW Store’un açılış töreninde konuşan Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, otomotiv sektöründe gerçekleşen ürün ve hizmet dönüşümüne dikkat çekerek, sürdürülebilirlik kavramının tüm endüstrilerde belirleyici hale geldiğini belirtti. BMW’nin bu trendin dünyadaki öncülerinden olduğunu ve yeni nesil perakende konsepti olan BMW Store ile otomobil satış ve showroom deneyimini yeniden tasarladıklarını söyleyen Tiftik, “Deneyim odaklı müşteri memnuniyeti ve sürdürülebilirliği merkeze alan BMW Store, yeni nesil lüks yaklaşımıyla perakendenin geleceğine ışık tutan bütüncül bir anlayışı temsil ediyor. Sipariş ve teslimat süreçlerinden test sürüşlerine, online randevudan temassız işlemlere kadar pek çok konuda müşteri memnuniyetini artıran bu yapı ile Gazianteplilere alışık oldukları Borusan Otomotiv kalitesini şehir merkezindeki bu lokasyonda verecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Borusan Oto Gaziantep BMW Store açılışında konuşan Borusan Oto Genel Müdürü Simay Alsan ise yeni BMW Store konseptini Gaziantep’e taşımaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek; "Gaziantep’te 2001 yılında başlayan yolculuğumuz Borusan Oto Gaziantep BMW Store ile devam ediyor. Gaziantep bu yeni vizyonumuzun hayata geçirildiği öncü şehirlerimizden biri olarak bizim için büyük bir önem taşıyor. Yeni nesil anlayışla sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir malzemelerle tasarlanan satış noktalarında, otomobilin tek başına yıldız olduğu konseptin artık geride kaldığı, kullanıcı ve otomobilin sahneyi birlikte paylaştığı yeni bir showroom deneyimi öne çıkıyor. Ayrıca daha samimi, daha kompakt ama yine ayrıcalıklı bir ortamda müşterilerimizle buluşuyor olmak bizler için çok kıymetli. Borusan Oto olarak hizmet verdiğimiz 8 ildeki 12 hizmet noktasında olduğu gibi; Gaziantep’te de müşterilerimize en iyi deneyimi sunmak en önemli odağımız olacaktır." dedi.
-
BOM 2026 sezonuna hazır
BOM, 2026 sezonunda Avrupa’da uluslararası düzeyde iki farklı seride yarışan ilk Türk takımı olacak
-
Defender, Dakar’da çifte podyum elde etti
Defender, 2026 Dakar Rallisi’ndeki ilk katılımında Stock kategorisinde ilk iki sırayı almayı başardı
-
Toyota'dan 200 adetle sınırlı bir GR Yaris
Toyota, Dünya Ralli Şampiyonu Sébastien Ogier’den ilham alan sınırlı üretim bir GR Yaris hazırladı
-
Ferrari ile FerMas iş birliğinin 20’nci yılı
Ferrari’nin Avrupa ve Afrika bölgesinden sorumlu yöneticisi Marco Sambaldi Türkiye’yi ziyaret etti
-
Nissan'dan güneş enerjisiyle çalışan Ariya konsepti
Nissan, Temiz Enerji Günü kapsamında güneş enerjisiyle çalışan Ariya konseptini tanıttı
-
Volvo EX60 yılın ikinci yarısında gelecek
Volvo Cars, 810 km'ye varan menzil vaat eden tamamen elektrikli yeni modeli EX60’ı tanıttı
-
Hyundai insan merkezli robotik çağını başlatıyor
CES 2026’da tanıtılan insansı robot Atlas, insanlarla iş birliğinde üretimde güvenliği artıracak ve Fiziksel Yapay Zeka dönemini başlatacak
-
DS Automobiles'den özel bir konsept
DS Automobiles, DS PENSKE Formula E pilotu Taylor Barnard ile birlikte tasarlanan “Taylor Made N°4 Concept” modelini tanıttı
-
MG ZS Hybrid+ Şubat ayında Türkiye'ye
MG, C-SUV segmentindeki ZS Hybrid+ modelini şubat ayında pazara sunmaya hazırlanıyor
-
Renault'nun küresel atağı devam ediyor
Türkiye ise markanın 2025 yılında Fransa’nın ardından en çok satış yapılan ikinci pazarı oldu























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS