KAMPANYALAR › Borusan Otomotiv’den yüzde sıfır faiz fırsatı!

Borusan Otomotiv’den yüzde sıfır faiz fırsatı!

15 Ekim 2016 / 09:05 Borusan Otomobil, BMW, MINI ve Jaguar marka araçlar için yüzde sıfırdan başlayan faiz oranı fırsatı sunuyor

Borusan Otomotiv’den yüzde sıfır faiz fırsatı!

Borusan Otomotiv, ülkemizde temsil ettiği BMW, MINI ve Jaguar markalarının belirli modellerini kapsayan yeni bir kampanya düzenliyor. BMW 5 Serisi otomobiller için 24 ay vadeye kadar yüzde sıfır faiz oranı olanağı sunan Borusan Otomotiv, Bavyeralı üreticinin 1 Serisi ve 3 Serisi modelleri için ise 36 ay vadeye kadar yüzde 0,89 faiz oranı sunuyor. BMW’nin elektrikli i3 modeli ve spor i8 modeli için ise 24 ay vadeye kadar yüzde 0,89 faiz oranı yeni bir BMW sahibi olmak isteyen otomobil tutkunlarını bekliyor.

MINI’nin Cooper D 5 Kapı, Cooper S Countryman ALL4 ve John Cooper Works Countryman ALL4 modelleri için 36 ay vadeye kadar yüzde 0,94 faiz fırsatı sağlayan Borusan’da, BMW Premium Selection ve MINI onaylı kullanılmış otomobillerde 40.000 TL için 12 ay vade ve yüzde sıfırdan başlayan faiz seçeneği sunuluyor.

Borusan Otomotiv, Jaguar’ın XE ve XF modellerinde ise Ekim ayı boyunca 24 ay vadeye kadar yüzde 0,69 faiz oranı fırsatı ile lüks bir otomobil sahibi olmayı planlayanların işini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR