YENİ MODELLER › Brabus, G63 AMG'yi elden geçirdi!

Brabus, G63 AMG'yi elden geçirdi!

09 Eylül 2015 / 15:44 Brabus 850 6.0 Biturbo Widestar Frankfurt Otomobil Fuarı öncesinde gösterildi

Brabus, G63 AMG'yi elden geçirdi!

Brabus yeni modeli 850 6.0 Biturbo Widestar’ın üzerindeki örtüyü kaldırdı. Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan yeni aracın temelinde ise Mercedes-Benz G63 AMG yer alıyor. Standart G63’ten farklı olarak bünyesinde ön spoyleri, uzatılmış çamurlukları ve hava girişine sahip yeni bir kaputu barındıran geniş bir gövde kitine sahip olan otomobil ayrıca Continental, Pirelli veya Yokohama lastiklerle çevrelenebilen 23 inçlik dövülmüş alaşım jantlarla birlikte geliyor.

Brabus elbette aracın kabinini de elden geçirmiş. Mastik deri kaplı koltuklar, Alcantara tavan kaplaması, velur yer döşemeleri ve ışıklandırılmış paslanmaz çelik kapı eşikleri temel değişiklikler olarak göze çarpıyor. Arka koltuklarda ise otomatik olarak açılıp kapanabilen masalar, iPhone şarj ünitesi, USB portları ve küçük bir buzdolabı yolcuların hizmetine sunulmuş durumda. Widestar’da 15.6 inçlik bir ekran da yolcuları meşgul etmek için yerini almış durumda.

Aracın kaputunun altında Mercedes-Benz’in 5.5-litre hacimli V8 motoru hacmi 5.9-litreye çıkacak şekilde elden geçirilirken, motorda aynı zamanda yeni pistonlar, paslanmaz çelik krank mili, paslanmaz çelik bağlantı rotları ve modifiye edilmiş egzoz manifoldu yer alıyor. Ayrıca yeni bir turboya optimize edilmiş hava emiş sistemine, paslanmaz çelik egzoz sistemine ve özel bir ECU’ya sahip olan Widestar, 850 bg güç ve 1450 Nm tork üretiyor. Bu değerler ise Brabus 850 6.0 Biturbo Widestar’ın 0-100 km/s sprintini 4 sn’de tamamlamasını ve elektronik olarak sınırlandırılmış maksimum 260 km/s hıza ulaşmasını sağlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR