YEDEK PARÇA › Brisa'nın Otopratik Midi konsepti yaygınlaşıyor

Brisa'nın Otopratik Midi konsepti yaygınlaşıyor

24 Mart 2024 / 23:16 Otopratik’in küçük alanlar için tasarlanmış yeni konsepti Otopratik Midi, Türkiye’de 10. mağazasını açtı

Brisa'nın Otopratik Midi konsepti yaygınlaşıyor

Brisa, “Mobilite Merkezi” olarak konumlandırdığı hızlı bakım servis zinciri Otopratik’i yaygınlaştırma için yatırımlarına devam ediyor. Otopratik’in 2023’ün sonunda devreye alınan ve daha küçük alanlarda da hizmet verebilen yeni konsepti Otopratik Midi, 10. mağazasını hizmete açtı. Otopratik Midi, periyodik bakım, lastik satışı, lastik dışı ürün satışı, elektrikli araç bakımı ve daha birçok Otopratik ürün ve hizmetini daha küçük alanlarda müşterileriyle buluşturmaya ve hızla büyümeye devam ediyor.

Bugüne kadar Bursa, Uşak, Giresun, Rize, Ağrı, Kütahya, Çanakkale, Ankara, Kastamonu ve Sakarya’da açılan Otopratik Midi’ler, mevcut mobilite merkezleri Otopratik’lerden farklı olarak 300 metrekare ve altındaki alanlarda hizmet veriyor. 

Brisa Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Koçdor; "Değişen müşteri ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hızlı bakım servis zincirimiz Otopratik’lere yatırım yapmaya ve Türkiye’nin her bölgesinde büyümeye devam ediyoruz. Brisa olarak mobilitenin geleceğinde öncü rol üstleniyoruz. 2030 vizyonumuza doğru giderken, kendimizi sadece lastik üreticisi olarak değil, mobilitenin sektördeki oyun kurucusu olarak konumlandırıyoruz. Bu yıl özellikle mobilite alanındaki hizmetlerimizi ve çözümlerimizi çeşitlendireceğimiz, yeni iş modellerimizi devreye almaya odaklanacağımız bir yıl olacak. Otopratik Midi’yi Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerimizle buluşturmayı, her bölgeyi kapsayacak şekilde 30’un üzerinde Otopratik Midi açmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Brisa, 2023 yılında Otopratik markası ile İstanbul’da “Yerinde Servis Hizmeti” uygulamasını da hayata geçirdi. Başlatılan uygulama ile hibrit ve elektrikli araç sahipleri dahil tüm binek ve hafif ticari araç sahipleri güvenli ve hızlı bir şekilde araçlarının bakım ihtiyaçlarını karşılıyor. 

BRISA Foto Galeri Tüm BRISA Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR