SEKTÖREL › Brisa'ya Amerika'dan "Altın Ödül"

Brisa'ya Amerika'dan "Altın Ödül"

11 Kasım 2021 / 23:38 Brisa’nın bayi deneyimini güçlendiren “Brisalıyız.biz” platformuna Amerika’dan "Altın ödül" geldi

Brisa'ya Amerika'dan

Dünyanın önde gelen pazarlama ve iletişim derneklerinden ABD merkezli Pazarlama İletişimi Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından 15 yıldır düzenlenen MarCom Awards iletişim ve pazarlama ödüllerinde bu yılın kazananları belli oldu. Sektör profesyonellerinin yaratıcılıklarını, yoğun çalışmalarını ve iş büyüklüğünü de değerlendiren MarCom Awards’a bu yıl 41 ülkeden 6.000'den fazla katılım oldu.

Müşterilerine, iş ortaklarına ve sektöre lastiğin ötesinde hizmetler kazandırma vizyonuyla çalışan Brisa, pandemi döneminde çevik bir yaklaşımla web sitesi ve mobil uygulama olarak hayata geçirdiği Brisalıyız.biz platformu ile MarCom Awards 2021’de B2B web sitesi kategorisinde altın ödüle layık görüldü. 

Brisa ile bayileri arasında köprü kuran ortak bir iletişim, haber ve bilgi platformu olan Brisalıyız.biz, tüm süreçlerin sıkı bir şekilde takip edilmesine, ihtiyaç duyulan tüm bilgilere kolaylıkla ulaşmaya ve pratik bir şekilde iletişim kurulmasına imkân sağlıyor. 

Platformda bayiler, ürünler, hizmetler, kampanyalar ve bayi örnek uygulamaları dahil ihtiyaç duydukları tüm bilgilere ulaşabiliyor. Platformda ayrıca motivasyonu güçlendirmek ve etkileşimi canlı tutmak üzere canlı yayın etkinlikleri, soru cevaplar, interaktif yarışmalara yer veriliyor.  Bayi etkileşimini de güçlendiren platformu bayilerin %99’u düzenli olarak ziyaret ediyor ve güncel içeriklerimizi yakından takip ediyor. 

BRISA Foto Galeri Tüm BRISA Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR