KAMPANYALAR › BYD, ilk kampanyasını duyurdu

BYD, ilk kampanyasını duyurdu

12 Ocak 2024 / 18:49 BYD Türkiye, yeni yıla kampanyalı fiyatlar ve test sürüşü festivaliyle başladı

BYD, ilk kampanyasını duyurdu

BYD, 2024 yılına yeni satış kampanyasıyla başladı. BYD ATTO 3 modelini, 2023’ün fiyatlarıyla sunmaya devam eden BYD Türkiye, buna ek olarak tüm müşterilerine tercihlerine göre kasko veya duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediyor. BYD ATTO 3 50 bin TL takas indirimi ile birlikte 1.690 bin TL’den sunuluyor.

BYD Türkiye, ayrıca 10 Ocak’ta başlayan test sürüşü festivaliyle kullanıcıları BYD markası ve elektrikli BYD ATTO 3 ile tanışmaya davet ediyor. ATTO 3, “BYD Test Sürüşü Festivali” kapsamında BYD bayilerinde yeni kullanıcıları bekliyor olacak. BYD Test Sürüşü Festivali, 10-21 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ve BYD bayileri birer festival alanına dönüştürülerek, eğlenceli bir atmosfer yaşatılacak. 

Dinamik sürüş özellikleri ve yüksek performansıyla dikkat çeken ATTO 3’ü test sürüşleriyle birlikte daha yakından tanımaya davet eden BYD Türkiye, elektrikli araç konusunda da tüm merak edilenleri elektrikli otomobil danışmanlarıyla yanıtlayacak. 

BYD Türkiye, 31 Ocak’a kadar devam eden kampanya kapsamında BYD ATTO 3 satın alan müşterilerine 1 yıllık BYD kasko veya 11 kW duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediyor.

Ocak ayı kampanyasının yanı sıra, BYD ATTO 3 modelinde ev tipi duvar prizlerine uygun “Mod 2 şarj kablosu”, AC şarj üniteleri ile uyumlu “Mod 3 Tip 2 şarj kablosu”, araç enerji paylaşımı özelliğini (VtoL) kullanarak araçtan dışarıya enerji sağlayan “dörtlü prize sahip güç kablosu", halı paspas seti, dört mevsim kauçuk paspas seti ve kauçuk bagaj havuzu standart olarak sunulmaya devam ediliyor. 

ÇOK OKUNANLAR