YENİ MODELLER › Cadillac Ciel Concept

Cadillac Ciel Concept

23 Ağustos 2011 / 02:52 Cadillac Ciel, 4 kişilik, üstü açık, arkadan itişli, çok iri ve ultra lüks bir konsept

Cadillac Ciel Concept
Cadillac, ultra lüks bir cabriolet konseptine imza attı. Ciel adı verilen bu 4 kişilik konsept, uzun dingil mesafesi, yüksek omuz çizgisi, küçük tasarlanan ön camı ve 22 inçlik jantlarıyla çok güçlü bir görünüme sahip. Cadillac DNA’sını taşıyan tipik ve heybetli bir yüze sahip olan konseptin far ve stoplarında LED teknolojisine yer verilmiş. Adı Fransızca “gökyüzü” kelimesinden esinlenilerek türetilen Ciel konsepti, Amerikan tarzını yansıtan, ancak duygulara da hitap edebilen konforlu ve lüks bir iç mekana sahip. Geniş iç mekanda İtalyan zeytin ağacından yapılma ahşap kaplamalara ve kaliteli deri malzemelere yer verilmiş. Arka kapıları ters yöne doğru açılan konseptin ayrıca B sütunu da bulunmuyor.

Otomobilde her yolcu için güneş losyonu, güneş gözlüğü, havlu gibi şımartıcı ürünler sunuluyor. Ayrıca her koltukta hem soğutma hem de ısıtma özelliğine yer verilmiş.

Ciel’in kalbindeyse 3.6 litrelik, direkt enjeksiyonlu ve çift-turboya sahip bir V6 motor yer alıyor. Bu güçlü motora lityum-iyon bataryalara sahip hibrid bir sistem eşlik ediyor.

Haber: Kerem TOKMAK

ÇOK OKUNANLAR