KAMPANYALAR › Captiva'da son hafta fırsatı!

Captiva'da son hafta fırsatı!

27 Aralık 2011 / 03:05 Chevrolet, Captiva modeli için, yılın son haftasına özel 75.000 TL fiyat ve 500 TL taksit fırsatı sunuyor

Captiva'da son hafta fırsatı!
Chevrolet Captiva Aralık ayına özel fiyatları ile yine dikkatleri üzerine çekiyor. Aralık ayına özel 75.000 TL'lik satış fiyatı ve 500 TL’den başlayan aylık taksitlerle sunulan Captiva, 7 koltuk seçeneği, çok yönlü koltuklar, saklama gözleri gibi özelliklerinin yanı sıra ABS, Elektronik Denge Kontrol Programı, Radyo/CD/MP3 çalarlı, 8 hoparlörlü ses sistemi, elektronik kontrollü klima gibi standart özelliklere de sahip.

Chevrolet Türkiye Genel Müdürü Tolga Atmaca “Captiva modelimiz 2006 yılında pazara girdiği andan itibaren Türk halkının ilgisini çekti. Son 3 yıldır kendi segmentinde açık ara liderliği elden bırakmazken, bu segmenti gün geçtikçe büyüten bir model konumuna geldi. Geçtiğimiz yıl bu segmentde satılan her dört otomobilden birisi Chevrolet Captiva iken bu yıl kendi segmentinde aldığı %35’lik pazar payı ile segmentinde satılan her üç otomobilden biri konumuna geldi. Captiva, Türk halkına bu segmenti sevdiren ve segmenti büyüten bir model olarak pazarda büyük rağbet görmekte” dedi. 

ÇOK OKUNANLAR