KAMPANYALAR › Çarpıcı fırsatlar Mitsubishi'de

Çarpıcı fırsatlar Mitsubishi'de

04 Kasım 2013 / 15:42 Mitsubishi Motors Kasım ayında çok özel fırsatlar sunuyor!

Çarpıcı fırsatlar Mitsubishi'de

Mitsubishi Lancer, güvenlik, ekonomi ve konforu bir arada sunan, markanın kompakt sınıf temsilcisi. Mitsubishi Lancer, 1.6 MIVEC motoru ile kullanıcısına hem performans sunarken motor teknolojisi sayesinde 100 kilometrede 5.7 litre (şehir içi ve şehir dışı ortalama) gibi düşük yakıt tüketimi sunuyor.

Mitsubishi Motors’un crossover segmentindeki modeli ASX, “Auto Stop&Go” teknolojisi sayesinde doğayı korurken yakıt ekonomisi de sunuyor. Yoğun trafikte beklerken veya kırmızı ışıkta durduğunda bu sistem motoru otomatik olarak durduruyor ve yakıt sarfiyatını minimuma indiriyor. Şehir içi – şehir dışı karma yakıt tüketimi 5.8 litre olan ASX düşük emisyon değerleriyde dikkat çekiyor.

Kullanıcılarının hem iş, hem de özel kullanımla ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere tasarlanan Mitsubishi L200, dayanıklılığının yanı sıra konfor ve güvenlik özelliklerine sahip.

Mitsubishi Kasım ayı kampanyası ile 3 farklı modelinde cazip fırsatlar sunuyor. Mitsubishi Lancer’da 2.000 TL, L200’de 4.000 TL ve ASX’de 5.000 TL’ye varan indirimler bulunuyor.

ÇOK OKUNANLAR