MOTORSPORLARI › Castrol Ford Team Türkiye’den İstanbul’da duble!

Castrol Ford Team Türkiye’den İstanbul’da duble!

14 Temmuz 2014 / 19:45 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın dördüncü yarışını kazanan Murat Bostancı pilotlar sıralamasına zirveye yerleşti

Castrol Ford Team Türkiye’den İstanbul’da duble!

Castrol Ford Team Türkiye, 12-13 Temmuz tarihlerinde İSOK tarafından organize edilen 35. İstanbul Rallisi’nde duble yaparak başarılı bir performansla zafere imza attı. 2014 Türkiye Ralli Şampiyonası’na duble yaparak iyi bir başlangıç yapan Ford ekibi, sezonunun dördüncü yarışında da yine aynı başarıyı göstererek hem takımlar hem pilotlar şampiyonasında liderlik koltuğuna oturmayı başardı. Yarışın ilk gününden itibaren stratejik ve soğukkanlı bir performans sergileyen, özellikle yarışın 2. gününde ise Ford Fiesta S2000 ile performansını bir adım ileri taşıyan Murat Bostancı-Onur Vatansever ikilisi, podyumda ilk sırayı hak eden ekip olmayı başardı.

Farklı karakterde bölümlere sahip olan 367.49 km uzunluğundaki İstanbul Rallisi’nde gerek hızıyla gerek kendisini takip eden rakiplerine yaptığı savunmayla dikkat çeken Orhan Avcıoğlu-Burçin Korkmaz ikilisi ise yarışı ikinci bitirerek Castrol Ford Team Türkiye’nin başarısını pekiştirdi. Hafta sonunun sonunda podyumun son basamağı ise rakiplerinin yalnızca 6.6 sn gerisinde kalan Tok Sport WRT takımından MINI JCW RRC ile yarışan Yağız Avcı-Bahadır Gücenmez ikilisinin oldu.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR