SEKTÖREL › Cenevre'de Kia'dan 3 prömiyer...

Cenevre'de Kia'dan 3 prömiyer...

09 Mart 2012 / 23:45 Kia, Cenevre fuarında yeni cee'd'in dünya, RAY EV ve Track'ster konseptlerininse Avrupa lansmanlarını gerçekleştirdi

Cenevre'de Kia'dan 3 prömiyer...
Yeni Kia cee’d’in dünya prömiyeri 2012 Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirildi. Bir önceki jenerasyona göre daha sofistike, daha verimli, daha sade ve daha iyi bir sürüş deneyimine sahip olduğu açıklanan yeni cee'd'in, Kia'nın Avrupa'nın önde gelen otomotiv markaları arasındaki yerini daha da sağlamlaştırması hedefleniyor.

Kia Motors Avrupa, COO’su Paul Philpott “Piyasaya çıkışından bu yana, cee’d ailesi Batı Avrupa’da 430.000’den fazla satış kaydetti, otomobil severlerin markamıza dair algısını değiştirdi. Kia ürün gamında bulunan yeni nesil Picanto, Rio, Soul, Venga, Sportage ve Sorento modellerimizin  tasarım ve satış adetleri bakımından başarısı, cee’d tarafından yaratılan algı ve etkiye çok şey borçludur” yorumunu yapıyor.

Yeni Kia cee’d, Avrupa’da 2012’nin ikinci çeyreğinden itibaren satışa çıkacak ve Kia’nın Avrupa'daki satışlarını daha yukarılara taşıma konusunda önemli bir rol oynayacak.
 
Kia, cee'd'in yanısıra elekrikli Ray EV’yi Kore’deki ve Kia Track’ster konseptiniyse Amerika’daki dünya prömiyerlerinin ardından, Avrupalı otomobilseverlerle ilk kez Cenevre’de buluşturuyor.

ÇOK OKUNANLAR