SEKTÖREL › Chery'den Paris'te özel bir "Marka Gecesi"

Chery'den Paris'te özel bir "Marka Gecesi"

17 Temmuz 2024 / 17:03 Chery, kullanıcılarını önce gastronomi ardından da spor şölenine davet ediyor

Chery'den Paris'te özel bir

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, dünya çapındaki kullanıcılarıyla bir araya gelmek için Paris Marka Gecesi’ni düzenlemeye hazırlanıyor. Chery, 28 Temmuz'da Paris’teki prestijli Perruche Restoranında gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak için sadık kullanıcılarının Chery temalı hikayelerini paylaşmaya davet ediyor. Resmi Chery platformlarından hikayelerini paylaşanlar arasından seçilecek olanlar, Chery Onursal Ortağı olarak seçilip, Paris'teki Özel Marka Gecesi'ne katılma şansı yakalayacak. Davet edilen her bir araç sahibi, Paris’teki ünlü Perruche Restoranında bir gastronomi şöleni yaşayacak ve Paris Oyunları’na bir bilet hakkı kazanacak.

Paris Marka Gecesi, Chery sahiplerinin bir araya gelerek deneyimlerini paylaşabilecekleri özel bir ortam sunacak. Zarif ve sıcak bir ortamda, konuklar özenle seçilmiş gurme yemeklerin tadını çıkarırken Chery yöneticileri, sektör uzmanları ve benzer düşüncelere sahip diğer katılımcılarla bir araya gelmiş olacak. Bu buluşma, otomobil sahipliği deneyiminin yanı sıra, konukların yaşam öngörüleri ve geleceğe dair beklentilerini paylaşmaları için bir fırsat olacak.

d38180345e13743c36a91bfb9064d05f_0.jpg

Bu kapsamda Chery kullanıcıları, marka ile yaşadıkları içten veya yaratıcı anılarını markanın resmi sosyal medya hesapları (Instagram, Facebook, X vb) üzerinden doğrudan mesaj yoluyla paylaşmaya davet ediliyor. Seçilen katılımcılar Chery Onursal Ortağı olarak onurlandırılacak ve Paris Marka Gecesi'ne katılacak. Chery, ister ilk karşılaşmanın sevinci olsun, ister uzun süreli arkadaşlığın sıcaklığı olsun her araç sahibinin eşsiz hikayesini duymak için sabırsızlanıyor. Bu hikayeler, Chery’nin ilerlemesini ve gelecekteki başarılarını yönlendiren paha biçilmez değerler olarak yer alıyor. Markanın Onursal Ortağı olmak için son tarih ise 15 Temmuz olarak belirlendi. Chery, büyümesinin her adımının araç sahiplerinin güveni ve desteği üzerine inşa edildiğine güçlü bir şekilde inanıyor. 

Chery Foto Galeri Tüm Chery Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR