YENİ MODELLER › Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition duyuruldu

Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition duyuruldu

09 Mart 2016 / 14:50 ABD'li üretici yeni modelini "şimdiye kadar üretilmiş en epik Camaro" sözleri ile anlatıyor

Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition duyuruldu

Chevrolet, Camaro 50th Anniversary Edition (Camaro 50’nci Yıl Dönümü Versiyonu) modelinin üzerindeki örtüyü kaldırdı. Marka tarafından “şimdiye kadar üretilmiş olan en epik Camaro” sözleri ile betimlenen özel versiyon, Gece Karanlığı Gri Metalik rengi, gövde renginde ön splitter’ı ve 20 inçlik özel alaşım jantları ile dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra elden geçirilmiş ızgaraya, turuncu fren kaliperlerine ve 50’nci Yıl Dönümü gövde çizgilerine sahip olan otomobilin giriş seviye versiyonu HID farları, LED stopları ve bagaj kapağına yerleştirilmiş spoyleri bünyesinde barındıran RS Görünüm Paketi ile birlikte geliyor.

Chevrolet yeni özel versiyonunun iç mekan fotoğraflarını henüz yayımlamış değil, ancak marka yetkilileri otomobilin siyah deri koltuklara, süet kapı içlerine, turuncu dikişlere, ışıklandırılmış kapı eşiği plakalarına ve gösterge paneli, koltuk sırtları ve direksiyonda özel 50th Anniversary armalarına sahip olduğunu açıklıyor.

2LT veya 2SS Coupe veya Convertible seçeneklerine sahip olan özel versiyonun 2SS versiyonunda 461 bg güç ve 616 Nm tork üreten 6.2-litre hacimli V8 motor yer alıyor. Standart olarak 6-ileri manuel şanzımanla sunulan bu motor müşterilerin isteği üzerine 8-ileri otomatik şanzımanla da eşlenebiliyor. Bu yaz satışa sunulacak olan Chevrolet Camaro 50th Anniversary Edition’ın fiyatının da ilerleyen aylarda ortaya çıkacağı söyleniyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR