YENİ MODELLER › Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

12 Ekim 2011 / 19:47 580 bg'lik en güçlü Chevrolet Camaro'nun üstü açık versiyonu da hazırlandı

Chevrolet Camaro ZL1 Convertible
580 bg güç ve 754 Nm tork değerleri sunan 6.2 litrelik 'LSA' V8 motora sahip olan Camaro ZL1'in convertible versiyonu da hazır. Tıpkı coupe versiyon gibi kaslı ve maço görüntüsüyle dikkat çeken ZL1 Convertible, genişletilmiş ön hava girişleri,ön splitter'ı, kaput üstü hava girişi, dört çıkışlı egzozu ve 20 inç'lik jantlarıyla da performansı hakkında ipuçları veriyor.

Mercedes SL63 AMG, Porsche 911 Turbo S ve Ford Shelby GT500 gibi etkileyici otomobillerden daha güçlü olan bu Camaro, 3'üncü nesil Magnetic Ride süspansiyon sistemiyle donatılmış. Gövdesinde yapılan geliştirmeler sayesinde ZL1 Convertible’da, üstü açık otomobillere mahsus titreşim ve gürültülerin minimum seviyede seyrettiği belirtiliyor. 'Performance Traction  Management' adlı sürüş sisteminin standart olarak sunulduğu otomobilde, magnetic ride control, launch control, çekiş kontrol sistemi ve ESP gibi yardımcı teknolojilere de yer verilmiş.

Yakın zamanda Camaro ZL1, Nürburgring Nordschleife pistinde 7:41.27 dakikalık tur zamanı elde etmişti. Buradaki üstü açık versiyonun da o otomobille aynı hızlanma, yol tutuş ve sürüş kalitesine sahip olduğu açıklanıyor.

Haber: Kerem TOKMAK

ÇOK OKUNANLAR