GÜNDEM › Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

22 Kasım 2011 / 02:14 Chevrolet Spark, giriş yapmaya hazırlandığı Amerika ve Kanada pazarları için bazı revizyonlar geçirdi

Chevrolet Spark
Fiat 500, Smart fortwo ve Scion iQ gibi küçük otomobillerin ardından Chevrolet de Spark modelini Amerika pazarına sunuyor. Marka, Amerika ve Kanada pazarları için elden geçirdiği Spark modelini Los Angeles Otomobil Fuarı'nda gün ışığına çıkardı.

Ön radyatör ızgarası Avrupalı versiyonundan daha büyük tutulan otomobilin tampon yapısı ve dikiz aynaları da daha farklı bir tasarıma sahip. Ayrıca yenilenen stop lambalarında da turuncu yerine kırmızı renk sinyal lambaları tercih edilmiş. Otomobilin iç mekanındaysa 7 inçlik dokunmatik ekran dikkati çekerken gösterge tablosu da yenilenmiş. Ayrıca havalandırma sisteminin ekranı da kaldırılmış. Multimedya sisteminin internet radyolarına, akıllı telefonlara ve Bluetooth'lu aygıtlara bağlanabildiği ve bekleme modundayken, ekranın fotoğraf galerisi haline geldiği belirtiliyor.

Canlı karoser renkleri ve 10 airbag'e sahip güvenlik donanımıyla ön plana çıkmak isteyen Spark’ta 85 beygirlik 1.2 litre motor görev yapıyor. Bu motor 5 ileri manuel ya da 4 ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş. StabiliTrak adı verilen Elektronik Stabilite Programı Amerikalı Spark'ta standart olarak sunuluyor.

Haber: Kerem TOKMAK

ÇOK OKUNANLAR