KAMPANYALAR › Citroen Ami'de bahara özel avantajlar

Citroen Ami'de bahara özel avantajlar

28 Mart 2023 / 02:00 Citroen, satışını online olarak gerçekleştirdiği Ami–100% ëlectric modelini avantajlı ödeme koşullarıyla sunuyor

Citroen Ami'de bahara özel avantajlar

Citroen'in elektrikli mobilite çözümü Ami, mart ayında avantajlı fırsatlarla sahiplerini bekliyor. Citroën’in tamamen online kanallar üzerinden satışı gerçekleşleştirdiği %100 elektrikli mobilite çözümü Ami modeline, 100 bin TL için 24 ay vade ve %1,48 faiz oranı ile 245 bin 830 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. Ami, kampanya dâhilinde aylık 5.200 TL’lik avantajlı taksit tutarları ile citroen.com.tr web sitesi üzerinden online olarak satın alınabiliyor.

Citroën Ami, 45 km/s’ye kadar hızlara ulaşabilen, debriyajsız, yumuşak ve akıcı bir sürüşün yanısıra elektromotorun ürettiği yüksek tork değeri sayesinde ilk hareket anından itibaren yüksek çekiş gücü sunan dört tekerlekli bir bisiklet olarak tanımlanıyor. Üstelik tamamen elektrikli güç-aktarma organıyla tamamen sessiz bir sürüşe imkan tanıyor. Şehir içinde özgürce ulaşım imkanı sunan Ami tek bir şarj ile 75 kilometreye kadar elektrikli sürüş menziline ulaşabiliyor. 5,5 kWh kapasiteli lityum-iyon batarya araç zeminine gizlenmiş durumda ve yolcu tarafı kapı eşiğinde bulunan kablo ile kolaylıkla şarj edilebiliyor. 220 Volt standart prizde tam şarj için üç saatin yeterli olduğu açıklanıyor.

ÇOK OKUNANLAR