YENİ MODELLER › Citroen Berlingo yenilendi

Citroen Berlingo yenilendi

25 Aralık 2023 / 01:02 Citroen Berlingo, daha fazla konfor ve markanın yeni tasarım kimliğine uygun bir görünüm sunuyor

Citroen Berlingo yenilendi

Citroen'in hafif ticari modeli Berlingo yenilendi. Markanın yeni tasarım kimliğini yansıtan modern bir görünüme kavuşan Berlingo'nun kabini de yeni ön konsol, yeni bir direksiyon simidi, yeni renkler ve malzemeler sunuyor. Segmentinde ilk kez sunulan Citroën Advanced Comfort® koltuklarla benzersiz bir konfor seviyesi vaat eden Berlingo'da ayrıca kablosuz akıllı telefon şarj desteği, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto içeren 10 inçlik dokunmatik bilgi-eğlence sistemi gibi donanımlar yer alıyor.

f9d5c0deba8e628a3d1c71780f4ae64d_0.jpg

Yeni Citroën Berlingo, pratikliği ve kabin içindeki geniş alanıyla çok yönlü aktif bir yaşam sürenler için ideal bir seçenek olacak. Yeni Berlingo, ikinci sıradaki üç adet bağımsız, kızaklı ve katlanan koltuklarıyla yolcu konforunu modülerlikle birleştiriyor. Ayrıca Berlingo 4,40 m uzunluğa sahip olması sayesinde 2,7 m’ye kadar yükleme uzunluğu sunuyor. 

f9d5c0deba8e628a3d1c71780f4ae64d_1.jpg

Citroen Berligo'nun işlevselliği yine Modutop® tavan ile destekleniyor. Yeni Berlingo, daha önce de olduğu gibi yarı saydam kemer, arka tavan kutusu, ortam aydınlatması ve elektrikli perdeye sahip karartmalı panoramik cam tavanı içeren Modutop® isimli çok işlevli bir tavan ile yollara çıkıyor. Yeni Berlingo, kabinin farklı noktalarına dağıtılan ve toplam 186 litreye varan 27 adet saklama bölmesi ile gelişmiş bir işlevsellik seviyesi sunuyor.

Yeni Berlingo bagaj kapağından bağımsız açılan bir arka cama sahip. Segmentinde nadir bulunan bu özellik sayesinde küçük eşyalar bagaj kapağını açmadan Modutop saklama bölmesine veya 25 kg'ye kadar ağırlık taşıyabilen arka pandizota pratik bir şekilde yerleştirilebiliyor. Berlingo'nun bagaj hacmi ise 775 litreyi buluyor. Elektrikli camlara sahip iki büyük sürgülü yan kapı ise Berlingo'ya erişimi kolaylaştırıyor.

Bununla birlikte yeni model, diğer segmentlerin konfor ve sürüş destek teknolojilerini de sunarak sınıfındaki rakiplerinden ayrışıyor. Arka bağımsız katlanır koltuklara da sahip olan ve üst düzey modülerlik sunan yeni Berlingo 2024 yılının bahar aylarında kademeli olarak satışa sunulacak. Yeni Berlingo, 130 beygir gücünde 4 silindirli dizel motorla geliyor. Dizel motor seçeneği ile birlikte 6-ileri manuel ve 8-ileri tam otomatik vites seçenekleri mevcut.

ÇOK OKUNANLAR