YENİ MODELLER › Citroen C3'e konfor dopingi

Citroen C3'e konfor dopingi

15 Şubat 2020 / 12:39 Daha fazla konfor ve kişiselleştirme seçeceği sunan C3 bu yılın Haziran ayında satışa sunulacak

Citroen C3'e konfor dopingi

Citroen'in en çok satan modeli olan C3 dikkat çekici yeniliklere sahne oldu. Haziran ayında satışa sunulması planlanan makyajlı C3, LED farlarla desteklenen ve yeni Citroën kimliğini yansıtan taze bir ön görünümü beraberinde getirirken; 97 dış görünüm kombinasyonu, üç yeni tavan kaplaması, iki yeni jant seçeneği ve ikisi yeni olmak üzere üç farklı iç mekân alternatifi sunuyor.

9071dd219a7c23449cebf3202f6d7ef8_1.jpg

Ön tasarımı 2016 yılında Paris Otomobil Fuarında sergilenen CXPERIENCE konsept otomobilinden esintiler taşıyan C3, artık önden daha heybetli bir görünüm sunuyor. Ayrıca tüm donanım seviyelerinde LED teknolojisiyle donatılan yeni ön farlar da daha teknolojik bir görünüm katıyor. Bunun dışında alt bölümdeki renkli krom çerçeveleri yeni Citroën C3’e modern ve havalı bir görünüm kazandırmakta. Airbump®'daki kapsül tasarımını andıran yeni arka yan panel desenleri otomobilin geneline hakim modern ve havalı görünümü tamamlarken, 3-Boyutlu tasarıma sahip stop lambaları da modern ama aynı zamanda daha teknolojik bir görünümü beraberinde getiriyor. 

9071dd219a7c23449cebf3202f6d7ef8_0.jpg

Müşterilerine sunduğu kişiselleştirme olanaklarını geliştirmeye devam eden yeni Citroën C3, 36 yerine artık renk 97 kombinasyonu sunuyor. Yeni C3; yedi gövde rengi, Airbump® ve sis lambalarını çevreleyen dört Renk Paketi, dört tavan rengi seçeneği, üç tavan döşemesi rengi dışında 16 ve 17 inç olmak üzere iki farklı yeni jant modeli ile segmentinin en kişiselleştirilebilir otomobili olma özelliğine sahip. Kişiselleştirme programı, La Maison Citroën (Techwood renk teması) ve huzur veren İskandinav tarzı iç mekânda da devam ediyor. Standart olarak sunulan renk teması dışında biri daha sıcak ve şık, diğeri daha dinamik olmak üzere iki renk seçeneği daha bulunuyor. Yeni C3, rahat ve konforlu bir iç mekân sunuyor. C3, Citroën Advanced Comfort® programı kapsamında araç içerisinde geçen süreyi ‘ev’ konforuna dönüştüren çözümlerle donatılıyor. 

8549932b36c1a7f96f2bb8aff7bc6740_0.jpg

ADVANCED COMFORT KOLTUKLAR
Tıpkı yeni C5 Aircross SUV ve yeni C3 de %100 Citroën yeniliği olan Advanced Comfort koltuklarla donatılıyor. Koltuklar, hem görsel olarak hem de şekilli yüzeyi ve bel desteğiyle (sürücü tarafından ayarlanabilir) oturum olarak gelişmiş bir konfor seviyesi sunuyor. 2 mm ile 15 mm arasında değişen farklı kalınlıkta dolgu malzemelerinin de katkısıyla konforlu bir oturum sunan, yumuşak bir yüzey elde ediliyor. Dinamik sürüşlerde güçlü bel desteği gerekli olan yanal desteği sağlayarak sürüş konforuna katkı sağlıyor. 

12 SÜRÜŞ DESTEK SISTEMİ 
Yeni C3; yeni ön park sensörü, anahtarsız giriş ve çalıştırma, aktif şehir içi güvenlik freni, kahve molası uyarısı, sürücü dikkat dağınıklığı uyarı sistemi, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, yokuş kalkış desteği, şeritten çıkma uyarısı, hız sınırı tabelasını algılama ve önerme, hız sabitleme ve hız sınırlandırma olmak üzere sürüş güvenliğini ve sürüş konforunu destekleyen 12 adet sürüş destek sistemiyle yollara çıkıyor. 

ÇOK OKUNANLAR