SEKTÖREL › Citroen C5 X'e WWCOTY ödülü

Citroen C5 X'e WWCOTY ödülü

08 Mart 2023 / 01:59 Citroen C5 X, WWCOTY jürisi tarafından “En İyi Büyük Hacimli Otomobil” ödülüne layık görüldü

Citroen C5 X'e WWCOTY ödülü

Citroën C5 X, WWCOTY (Kadınlar Dünyası’nda Yılın Otomobili) tarafından “En İyi Büyük Hacimli Otomobil” ödülüne layık görüldü. 45 ülkeden 63 kadın otomotiv gazetecisinden oluşan WWCOTY jürisi tarafından kategorisinin en iyisi seçilen Citroën C5 X, WWCOTY’nin “Büyük Ödül”ü için son turda sınıflarının kazananı olan diğer beş modelle yarışacak. Büyük ödülü kazanan otomobil ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde açıklanacak.

2022’de Avrupa yollarıyla buluşan Citroën C5 X, bir sedanın zarafetini ve dinamizmini, bir station otomobilin çok yönlülüğünü ve hacmini, SUV araçların duruşu ve sürüş pozisyonu ile harmanlıyor. Citroën C5 X’de Citroën Advanced Comfort Koltuklar ve Citroën Advanced Comfort Aktif Süspansiyon, Uzatılmış Head Up Display, Doğal Konuşma Tanımlaması ile 12 inç dokunmatik ekrana sahip tamamen yeni MyCitroën Drive Plus bilgi sistemi gibi özellikler bulunuyor.

C5 X, halen C5 X ürün karmasının yüzde 60’ını oluşturan Şarj Edilebilir Hibrit 225 ë-EAT8 ve Şarj Edilebilir Hibrit 180 ë-EAT8 gibi elektrifikasyondan faydalanan motor seçenekleri sunuyor.

ÇOK OKUNANLAR