GÜNDEM › Citroen Grand C4 Picasso İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda sergilenecek

Citroen Grand C4 Picasso İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda sergilenecek

12 Aralık 2014 / 12:57 Fuar süresince Citroen standına uğrayan ziyaretçiler; Grand C4 Picasso modelini yakından tanıma fırsatı yakalayacaklar

Citroen Grand C4 Picasso İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda sergilenecek

Citroen; ‘Créative Technologie’  imzasını en iyi yansıtan modellerinden biri ve ideal bir aile otomobili olan Grand C4 Picasso modelini ailelerin, annenin hamilelik döneminden çocukların kolej çağına kadar, (0-12 yaş) ihtiyaç duyacakları tüm ürün ve hizmetleri bir araya getiren  İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda ziyaretçiler ile buluşturuyor.

İstanbul Kongre Merkezi’nde 12-14 Aralık 2014 tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak  İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda sergilenecek olan Grand C4 Picasso; teknolojiyi benzersiz tasarımla birleştirme sanatını gözler önüne sermeyi amaçlıyor.

İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı süresince Citroen standına uğrayan ziyaretçiler; hem aile otomobilleri arasında fark yaratan Grand C4 Picasso modelini yakından tanıma fırsatı yakalayacak hem de minik fuar ziyaretçileri stantta bulunan oyun alanında keyifli vakit geçirme imkanı bulacaklar. Ayrıca aileler, Citroen standına özel tasarlanan “Presstagram” ile anı ölümsüzleştirip, fotoğrafları anında Instagram’da paylaşabilecekler.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR