SEKTÖREL › Citroen Grand C4 Picasso'ya BBC Top Gear'dan ödül...

Citroen Grand C4 Picasso'ya BBC Top Gear'dan ödül...

10 Aralık 2013 / 23:29 Citroen'in MPV'si, BBC Top Gear Dergisi tarafından “Yılın En İyi Aile Otomobili” ödülüne layık görüldü

Citroen Grand C4 Picasso'ya BBC Top Gear'dan ödül...

Almanya’nın otomotiv sektöründeki en iyi yayınları arasında dikkat çeken Auto Motor und Sport, Auto Bild ve Auto Zeitung dergileri tarafından layık görüldüğü ödüllerden sonra şimdi de İngiltere’nin en prestijli dergilerinden olan BBC Top Gear, Citroen’in 5.7 m2’lik rekor cam alanına sahip olan ve 7 kişilik son derece geniş bir kabin sunan Grand C4 Picasso modelini “En İyi Aile Otomobili” ödülüne layık gördü.

Grand C4 Picasso, koltuk arkası led okuma lambaları, kişiye özel konfor sağlayan 3. koltuk sırası havalandırma kanalları, kişiselleştirilebilen 12 inçlik HD bilgi ekranı ve 7 inçlik dokunmatik tablet ekranıyla dikkat çekiyor. Yeni EMP2 platformu üzerine inşa edilen otomobil, daha hafif gövdesi ve alçaltılmış yapısı sayesinde rekor seviyede düşük karbondioksit salımı ve düşük yakıt tüketim değerlerine sahip. Yeni Citroën C4 Picasso sahip olduğu; USB, Bluetooth bağlantı noktası, 220 V’lik priz, park yardım sistemi (otomatik park etme ve park yerinden çıkma), kör nokta uyarı sistemi, lounge pack (ayak uzatma desteği), navigasyon ve otomatik bagaj kapama özellikleri ile sürücü ve yolcularına konforlu bir seyahat vaad ediyor.

ÇOK OKUNANLAR