SEKTÖREL › Citroen Türkiye satış sonrası teknik ekibi, markanın diğer ekiplerini geride bıraktı

Citroen Türkiye satış sonrası teknik ekibi, markanın diğer ekiplerini geride bıraktı

18 Ekim 2015 / 23:06 Citroen Türkiye, “2015 Citroen Teknik Danışmanlar Dünya Kupası”nda şampiyonluk başarısına imza attı

Citroen Türkiye satış sonrası teknik ekibi, markanın diğer ekiplerini geride bıraktı

Citroen Türkiye, uluslararası arenada elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. 15 Ekim’de Fransa’da düzenlenen 2015 Citroen Teknik Danışmanlar Dünya Kupası’nda Teknik Hizmetler Müdürü Mehmet Nejat Vardal’ın önderliğinde Ramazan Aldırmaz, Fatih Arı, Volkan Tunç, İlyas Özyurt’tan oluşan 4 kişilik Citroen Türkiye takımı 45’er dakikalık altı sınavdan başarıyla çıktı. Citroen Türkiye satış sonrası teknik ekibi zorlu geçen motor, otomatik vites kutusu, elektrik, araç geometrisi, fren sistemleri, araç donanımları, onarım metotları, diyagnostik prosedürü ve teknik dokümantasyon kullanımını kapsayan konularda üstün başarı elde etti. Canlı olarak gerçekleşen ve juri tarafından puanlanan yarışmada; sınav kategorileri gerçek müşteri şikayeti ile başlayarak arızalı bir aracın kabulünden onarılıp teslimatına kadar geçen tüm kritik süreçleri kapsadı. Yarışmada arızanın sebebini bulabilmenin yanı sıra; müşterinin şikayetini de iyi şekilde anlayarak takım ruhu ile Citroen diyagnostik prosedürlerini uygulayabilme becerisi de değerlendirildi.

Fransız üreticinin Türkiye temsilcisi aralarında Fransa, Japonya, Rusya, Polonya, Brezilya ve Çin’in bulunduğu finalistleri geride bırakarak şampiyon oldu.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR